2777
2789

بچه ها فریزریخچال من کوچیکه، از اونجایی که به نفح حبوبات فوق العاده حساسم، مجبورم همیشه نخود ولوبیا وحتی لپه روازچندشب قبل خیس کنم و ازهرکدوم به تعدادی فریز کنم.وچون بچه کوچیک دارم حتی نون ومایه  ماکارونی ومایه فلافل روهم فریز میکنم که موقع نیاز دردسترسم باشه. دیگه یخ و چندتابستنی و ایناهم که هست. بخاطر همین واقعا جاواس سبزی قرمه ندارم. همیشه سبزی میگیرم، سرخ میکنن، فریز میکنم. تااینکه یخچال سوخت، تعمیرکاراومدگفت خیلی پرکردین، جاواس هواخور نذاشتین. حالا دارم از حجم مواد کم میکنم. میخوام ببینم میشه ازسبزی خشک برای قرمه سبزی استفاده کرد. که دیگه مجبورنباشم فریز کنم. ببخشید طولانی شد. اگه کسی باسبزی خشک قرمه درست کرده ممنون میشم بهم بگه راضی بوده یا نه واینکه چجوری سبزی رو خشک کرده

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ی فریزر دیگم بگیرین

خیلی دوست دارم یخچال دوقلو بگیرم. ولی متاسفانه انقده همه چی گرونه که نمیشه. یخچال خودم هیمالیاست.بالایخچال، پایین فریزر

اره عزیزم من با سبزی خشک اماده درست کردم خوب میشه ولی به اندازه سبزی سرخ شده خونگی خوش رنگ نمیشه 

جدیدا از یه خانومی سبزی سرخ شده خشک شده میگیرم 

خیلیییی خوبه هم تازس هم جا کم میگیره و خیلیم خوش رنگ و لعابه

این مغازه هایی که سبزی خرد میکنن یا ترشی و مواد خونگی دارن احتمالا داشته باشن چون منم از اونجا میگیرم 

.
نمیدونم چجوری خشک کنم. بلد نیستم

مامانم بلده الان خونه نیستم رفتم پیشش ازش میپرسم بهت میاد 

قرمه سبزی های عالی میشه 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
شهر ما اینجوری درست میکنن ولی مزه ش مثل سرخ کردنی نیست ولی بدم نیست من سرخ کردنی بیشتر دوس دارم یه ب ...

مشکل اینجاست که نمیدونم چجوری خشک کنم. تاحالا انجام ندادم

مامانم بلده الان خونه نیستم رفتم پیشش ازش میپرسم بهت میاد  قرمه سبزی های عالی میشه

خیر ببینی الهی. قربونت یادت نره فقط

مادرشوهرم درست میکنه خوب میشه ولی من باسبزی فریزری بیشتر دوست دارم، تره جعفری شنبلیله باید بگیری پاک کنی، رو دست خورد. کنی بشوری، بذاری ابش رفت بریزی یه جای تمیز قشنگ خشک بشه، هی زیرو روهم بکن گندیده نشه