2777
2789
عنوان

دوباره یاغی •_•😅

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 27 پست
هی اشتراک فیلموم تموم شده نتونستم ببینم🚶‍♀️ خیلی گرونه یک ماه صد تومن

من از تلگرم دانلود میکنم 180 مگابایت 

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑 

چی شد یکم میگی تولوخدااا🥺😅😅

بهمن به رحمان زنگ زد گفت یا اکبر مجلل منو میکشه  یا تو باید طلا رو بکشی    که آخرش رحمان طلا رو میبره تو ی جنگل و بهش شلیک می کنه همونجا تموم شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای.. کی گف طلا رو بکشن؟؟

هنوز نکشته اومده اومد بکشه تیر که زد سمتش وای نشون نداد چون طلا به رحمان گفت بهمن بابامو کشته تو رو اون دیونه کرد فرستاد تیمارستان رحمانم گفت بارم از بهمن متنفر نمیشم من دوستش دارم حالا آخرش قطع شد معلوم شد مرده یا نه طلا

بهمن به مجلل گفت ۴۰ کیلو کوک دارم وارد میکنم مجللم گفت کوکتو بده به من جونتو نمیگیرم اما باید به ر ...

وای...برگام://

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

وای.. کی گف طلا رو بکشن؟؟

اکبر ب بهمن گف طلا بهت خیانت کرده زنگید ب طلا جلو بهمن گف کجایی گف دبی گف بهمنو کشتم اونم گف بیای جبران میکنم اکبر گف یا تو میمیری یا طلا بهمن ب رحمان گف طلارو بکشن

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
هی اشتراک فیلموم تموم شده نتونستم ببینم🚶‍♀️ خیلی گرونه یک ماه صد تومن

من اشتراک دارم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم یه بار فیلم دیدم بسته نتم تموم شد میشه راهنماییم کنی

من اشتراک دارم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم یه بار فیلم دیدم بسته نتم تموم شد میشه راهنماییم کنی

عزیزم منظکرت رو دقیق نفهمیدم 

یعنی میگی فیلیمو باعث شد بسته اینترنتت سریع تموم شه؟

اگه منظورت اینه درسته مصرف نت داره من مودم دارم با اینکه حجمشم زیاد بود باز فیلیمو باعث میشد زود تموم شه