2777
2789
عنوان

دوباره یاغی •_•😅

340 بازدید | 27 پست

بچه هااا..ی تیکه تو اینستا دیدم اکبر مجلل، بهمن و در حد مرگ زده بود... کی کاملش و دیده یکم بتعریفه؟ نمرد؟🥲😅

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

اکبر مجلل رف سراغ بهمن کوچیک و گفتن ب رحمان ک طلا رو بکش رحمان با نقشه طلارو برد ک بکشه ولی جای حساسی تموم شد قسمت بعدی مشخص میشه طلا کشته شد یا رحمان

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهمن به مجلل گفت ۴۰ کیلو کوک دارم وارد میکنم

مجللم گفت کوکتو بده به من جونتو نمیگیرم

اما باید به رحمان بگی طلا رو بکشه

چون طلا منو گول زد اومد گفت تورو باید بکشم ولی حرفی از کوک نزد

تهشم رحمان طلارو کشت😑

نشوددام و قفس،مانع پرواز کسی🕊
اکبر مجلل رف سراغ بهمن کوچیک و گفتن ب رحمان ک طلا رو بکش رحمان با نقشه طلارو برد ک بکشه ولی جای حساس ...

وای.. کی گف طلا رو بکشن؟؟

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

آره میخواست بکشه بهمن گفت بهت چهل کیلو مواد میدم اکبر نکشت بهش گفت باشه در عوض باید طلا بمیره اونم گفت نه عشقمه گفت عشقت داره خیانت می‌کنه زنگ‌زد به طلا جلو بهمن فهمید که طلا به اکبر گفت کشتی بهمن رو نمی‌خوام هیچی ازش بمونهه بهنم گفت باش پس طلا رو بکش زنگ زد رحمان گفت در  جون من می‌خوام زنده بمونم طلا رو بکش

نمرد بهش گفت طلا اومده پیشم توروفروخته اما ماجرای چهل کیلو کوکاعینو بمن نگفته بهمن باورنکرد  جلوش زنگزد به طلا باهاش گرم گرفت به بهمن ثابت کرد طلاخاعنه گفت باید طلارو بکشی کوکاعینها همش واسه من تابزارم زنده بری بهمن زنگ‌نیزنه به داداش دیونش اونم طلا رومیبره بیابون بکشتش 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن