2821
2789
قربونت مرسی😘 ان شاءالله حاجت روا بشین😊

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی

امروز روز 13پری هستم

رفتم سونو وگفت یه فولیکول غالب 20mmسمت چپ دارم

نمیدونم کی اقدام کنم؟؟برای پسر میخام

واینکه کیت مکس گذاشتم اما مثبت نشد

خدایا شکررررت بخاطر همه ی خوبی ها نعمت هات😍🥰میشه برام دعاکنید🌹😊
سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی امروز روز 13پری هستم رفتم سونو وگفت یه فولیکول غالب 20mmسمت چپ دارم ...

سلام..سیکلت چند روزس؟؟

کیتت کمرنگه یا اصلا خط دومی نداره؟؟

🥰خدایا شکرت🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام..سیکلت چند روزس؟؟ کیتت کمرنگه یا اصلا خط دومی نداره؟؟

بین 28تا 30روزه

نه اصلا خط نداره

آخه من هرموقع تخمک گذاری دارم کلی ترشحات و درد داشتم

اما الان ترشح ندارم و فقط گاهی دلم درد میگیره

میترسم آزاد بشه و این ماه هم از دستتم بره

بین 28تا 30روزه نه اصلا خط نداره آخه من هرموقع تخمک گذاری دارم کلی ترشحات و درد داشتم اما الان تر ...

منم سیکلام ۲۸.یا۲۹ روزه بود روز ۱۳ کمرنگ میشد ۱۴.۱۵ پر رنگ میشد که اقدام میکردم سه روز پشت سرهم 

اگه اصلا خط نداره بازم فردا صب امتحان کن..علائم تخمک هم نداری خب شاید هنوز وقتش نشده اگه این ماه ۳۰ روزه باش سیکلت پس هنوز مونده

🥰خدایا شکرت🥰
بین 28تا 30روزه نه اصلا خط نداره آخه من هرموقع تخمک گذاری دارم کلی ترشحات و درد داشتم اما الان تر ...

اینم بگما من چهار ماه اقدام بودم و نمیشد بعد رفتم دکتر

ان شاءالله شما زودتر نتیجه بگیری و جنسیت دلخواه😊

🥰خدایا شکرت🥰
اینم بگما من چهار ماه اقدام بودم و نمیشد بعد رفتم دکتر ان شاءالله شما زودتر نتیجه بگیری و جنسیت دلخ ...

ممنون عزیزم انشالله خداگل پسرت برات حفظ کنه.🌹🌹

من سری قبل که باردارشدم یک هفته مونده بود به پریودم یه رابطه محافظت نشده داشتم که خب گرفت و باردار شدم 

ا

خب هر موقع تست زدم ومثبت شد چقدر بعدش اقدام کنم؟؟

واینکه اون روز چی بخورم؟؟

من کیت مکس استفاده میکنم آیا دقیقه بنظرشما؟

ممنون عزیزم انشالله خداگل پسرت برات حفظ کنه.🌹🌹 من سری قبل که باردارشدم یک هفته مونده بود به پر ...

ممنون عزیزم..مثلا اگه صب زدی مثبت شد یعنی قشنگ رنگ گرفت شبش اقدام کن تا سه روز پشت سرهم اقدام کن..و از روزیکه مثبت شد چیزای قلیایی بخور من توت فرنگی زیااد میخوردم..آره گلم کیت مکس خوبه منم مکس میزدم

انشاءالله که نتیجه بگیری😊

🥰خدایا شکرت🥰
ممنون عزیزم انشالله خداگل پسرت برات حفظ کنه.🌹🌹 من سری قبل که باردارشدم یک هفته مونده بود به پر ...

انشاءالله که اینماه باردار شدی من یه دعاهایی هم میخوندم اگه تونستی یا وقت کردی بخونی بی تاثیر نیستش خیلیاا نتیجه گرفتن

من از روزیکه بی بی چکم مثبت شد شروع کردم تا ۴۰ روز هر روز ناشتا سوره یس میخوندم بعد فوت میکردم روی یه مغز بادوم و ناشتا میخوردم.. و تا آنومالی هم هر روز با وضو ۱۱ بار صلوات و ۴۱ بار سوره ماعون میخوندم..و خیلی کارای دیگه

🥰خدایا شکرت🥰
انشاءالله که اینماه باردار شدی من یه دعاهایی هم میخوندم اگه تونستی یا وقت کردی بخونی بی تاثیر نیستش ...

چشم گلم حتما میخونم

ممنون عزیزم

خیلی خیلی لطف کردی 

انشالله هرچی میخای خدا بهت بده🌹🌹🌹بسلامتی و دل خوش زایمان کنی❤️

برای منم دعاکن

چشم گلم حتما میخونم ممنون عزیزم خیلی خیلی لطف کردی  انشالله هرچی میخای خدا بهت بده🌹🌹🌹بسلا ...

خواهش میکنم عزیزدلم..ان شاءالله خدا بهت کاکل پسر خوشگل هدیه کنه😁

🥰خدایا شکرت🥰
چشم گلم حتما میخونم ممنون عزیزم خیلی خیلی لطف کردی  انشالله هرچی میخای خدا بهت بده🌹🌹🌹بسلا ...

یچیزیم بگم اینکه موقع اقدام زیر کمرت بالش بزار بعد تموم شدن پاهاتو ۱۰ دیقه اینا بالا نگه دار و بعدش بچرخ ب سمت راستت یه نیم ساعتی استراحت کن

🥰خدایا شکرت🥰
یچیزیم بگم اینکه موقع اقدام زیر کمرت بالش بزار بعد تموم شدن پاهاتو ۱۰ دیقه اینا بالا نگه دار و بعدش ...

باشه عزیزدلم

خیلی خیلی ممنونم

لطف کردی عزیزم🌹❤️❤️❤️🌹🌹🌹🥰🥰🥰

خواهش میکنم گلم😉

سلام عزیزم ببخشید توروخدا من همش سوال میپرسم.

امروز روز14سیکلم بود کیت گذاشتم هاله انداخت با دوتا مارک مختلف هم گذاشتم

بنظر شما صبر کنم تا مثبت بشه بعد اقدام کنم یا فردا صبح که میشه15سیکلم اقدام کنم ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنی.

سلام عزیزم ببخشید توروخدا من همش سوال میپرسم. امروز روز14سیکلم بود کیت گذاشتم هاله انداخت با دوتا م ...

سلام جانم خواهش میکنم سوالی داشتی در خدمتم

فقط ببخشید من چند روزه تو عروسی بودم اصلا وقت نکردم ب سایت سر بزنم امروز دیدم..ن گلم تا مثبت نشده اقدام نکن

🥰خدایا شکرت🥰
2823
2791
2779
2792