2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام میشه منو درمورد رژیم پسر راهنمایی کنید؟میخوام ببینم چیزای که خوردم خوب درست بودن؟؟؟؟

سلام..والا من زیاد سفت و سخت رعایت نمیکردم درحد معمول

مثلا بعضی چیزارو تو نت نوشته که مصرف نشه مثلا برنج و..ولی من میخوردم فقط روزای اول تا سوم پری خیلی رعایت میکردم خیلیییی گرمیجات میخوردم..همش کارم شده بود چایی نبات و زنجبیل  با خرما..و با روغن سیاهدانه شکمم ماساژ میدادم با یه شال میبستم..و سیاهدانه رو آسیاب میکردم با عسل مخلوط میکردم سه شب میخوردم 

هر روز صبح ناشتا فلفل سیاه قورت میدادم و شیره انگور یه قاشق میخوردم..

اون ماهی که من نتیجه گرفتم سه تا بیضه گوسفند کباب کردم دادم شوهرم که شنیدم برا پسر زایی خیلی تاثیر داره

یکیم من بعد سه ماه اقدام که نمیشد رفتم دکتر چند تا قرص و آمپول برام نوشت چون آمپول روز تخمک گذاری زده میشه و بعد اقدام اونم خیلی تاثیر داره..آمپول رو زدم فرداش اقدام کردم دو سه روز 

🥰خدایا شکرت🥰
سلام..والا من زیاد سفت و سخت رعایت نمیکردم درحد معمول مثلا بعضی چیزارو تو نت نوشته که مصرف نشه مثلا ...

یچیزیم خیلی استفاده کردم توت فرنگی خیلی میخوردم چون رحم رو قلیایی میکنه و عالیه😊

مخصوصا روزای تخمک گذاری

🥰خدایا شکرت🥰
سلام میشه منو درمورد رژیم پسر راهنمایی کنید؟میخوام ببینم چیزای که خوردم خوب درست بودن؟؟؟؟

اینا یادم بود اگه سوالی داشتی بازم در خدمتم❤

🥰خدایا شکرت🥰
اینا یادم بود اگه سوالی داشتی بازم در خدمتم❤

من تقزیبا" اینایی که گفتید خوردم ولی فقط برای یک ماه ،قرص لتروزن هم خوردم ولی آمپول نزدم ،روز ۱۳ و ۱۴ درد شدید زیر شکم داشتم ،شب سیزدهم و شب ۱۵ پریودیم جلوگیری نکردم ،دوازدهم سنو دادم دوتا فولی ۱۶ و ۱۹ داشتم ،ب،

من تقزیبا" اینایی که گفتید خوردم ولی فقط برای یک ماه ،قرص لتروزن هم خوردم ولی آمپول نزدم ،روز ۱۳ و ۱ ...

خوب بوده که فولی هات منم ۱۷..۲۵ بود..کلومیفن خورده بودم

من سه ماه قبل اقدام رعایت میکردم و اون چهار ماه هم که اقدام بودم یکم رعایت میکردم..خدا بخواد میشه گلم

انشاءالله باردار باشی و یه کاکل پسر خوشگل بشینه تو دلت

برات آیت الکرسی میخونم

🥰خدایا شکرت🥰