2777
2789
سلام جانم خواهش میکنم سوالی داشتی در خدمتم فقط ببخشید من چند روزه تو عروسی بودم اصلا وقت نکردم ب سا ...

خواهش میکنم عزیزم

منم دیگه کیتم که همش هاله مینداخت بامارک های مختلف هم زدم ولی اصلا دوخط پررنگ نشد حتی تا دیروزم کیت میزدم ولی یا خط نداشت یا هاله بود

اما علائمم خیلی مشهود بود ترشح زیاد وابکی و دلدرد شدید

منم به امید خدا صبح 15و16سیکلم اقدام کردم.

اخه من همسرم جنسیت اصلا براش مهم نیست میگفت بیخیال این کارا شو🥴😊بزار خدا هرچی برامون مصلحت بدونه همون میشه منم دیگه انجام دادم انشالله هرچی خیره همون پیش بیاد

و خواسته منم با مصلحت خدا یکی باشه.🌹

شما هم برام دعا کن🌹❤️

خدایا شکررررت بخاطر همه ی خوبی ها نعمت هات😍🥰میشه برام دعاکنید🌹😊
خواهش میکنم عزیزم منم دیگه کیتم که همش هاله مینداخت بامارک های مختلف هم زدم ولی اصلا دوخط پررن ...

خب تو که انقد علائمت تابلو هستش اصلا نیاز ب کیت نداری گلم..دلدرد شدید خودش نشونه تخمک گذاریه..خداروشکر اقدام کردی..ان شاءالله نتیجه بگیری عزیزم..برات دعا میکنم😊

🥰خدایا شکرت🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگما من چهار ماه اقدام بودم و نمیشد بعد رفتم دکتر ان شاءالله شما زودتر نتیجه بگیری و جنسیت دلخ ...

ببخشید که مزاحمت میشم

من دیشب دوتاامپول اچ جی سی زدم وعلاوه براینکه هیچ علائمی ندارم کیت مکس هم کلا فقط یه خط نشون میده اون یکی رو حتی هاله هم نشون نمیده وایستم حتما دوتاخط شدم اقدام کنم؟آخه رژیم گرفته بودم نمیخاستم حیف بشه میشه راهنماییم کنید ؟دیروز روز10پری بود امپولارو زدم فولی هام هم 18 بود

ببخشید که مزاحمت میشم من دیشب دوتاامپول اچ جی سی زدم وعلاوه براینکه هیچ علائمی ندارم کیت مکس هم کلا ...

اره عزیزم آمپولارو زود زدی هر وقت دوتا خط پر رنگ شد اقدام کن..اگه اینماه هم نشد عب نداره ماه بعدم آمپول بزن ولی یکم دیر تر بزن بعد اقدام کن اونموقع زود تر نتیجه میگیری و احتمال پسر زایی هم بیشتر میشه چون روز تخمک آمپول میزنی و تخمک آزاد میشه و اقدام میکنی

🥰خدایا شکرت🥰
ببخشید که مزاحمت میشم من دیشب دوتاامپول اچ جی سی زدم وعلاوه براینکه هیچ علائمی ندارم کیت مکس هم کلا ...

حالا برا خاطر جمعی امشب یه اقدام برو چون دیشب زدی امشب اقدام کن

🥰خدایا شکرت🥰