2777
2789

مشکل اینه من ازش کمک نمیخوام .با خواست خودش میاد و بگمم نیا بازم میاد و سر هرررر چیز کوچک منت  میزارع .دو تا اسباب بازی جابجا کنه .تازه از منم ایراد میگیره. 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

من دوقولو ۹ ماهه و دختر ۳ ساله دارم. ب زور کارای خوته میرسم و دو شب پیش مریض بودم و ب زور سرپا بودم کارای بچه ها میکردم تا پنج صبح ک حالم خیلی بد بود نمیدونم چطور وسط اتاق پیش بچه ها خوابم برده .مامانش اینجا بوده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

.همسرم برگشته میگه  مامانم  دوتا بچه هه پیشش بوده و می‌گفته زنت چند ساعته خوابه ظرفاش من شستم .تازه نصف شب شام خوردن ظرفاش ول داده دارم من میشورم .من بهش گفتم حالم خوب نیست بعدا میشورم شما هم ولش کنید گذشت تا دیشب ک اومد بهش گفتم ک من مریض بودم شما هم گفتم نمیشستید. یا بیدارم می‌کردید حالم خوش نبوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها میاد من خودم بچه ها پوشک میکنم شیرشون درست میکنم همه کاراشون با خودمه هی میگه این بیار اون بیاره.همه جا  میشنیه میگه من ۲۴ ساعت پیش بچه هام .آخر شب میاد صبح زودم میره.منم اگه چرتی بزنم میخواد منو بخوره 

اصلا اجازه نده کمکت کنه  حتی شده دلخوری پیش بیاد این اجازه رو نده

بارها خواستم. بازی با روانم میکنه .مثلا ددست ب چیزی  نمیزنه اصلآ. همین ک همسرم زنگ درو میزنه جلوش اسباب بازی تو حال جمع میکنه و ی کار کوجک کرده باشه هی تعريف میکنه .

چقدرر شرایط شما سخته با سه تا بچه

الهی همیشه سلامت و پر انرژی باشی عزیزم

به نظرم  همینکه بهش گفتی خیلی خوبه

منم اصلا از ادم هایی که کمک میکنن بعدا به روی ادم میارن خوشم نمیاد اعصابم به هم میریزه

اصلا هم سعی نکن چون اون ظرفها رو میشوره و منت میزاره خودتو  اذیت کنی و کارهاتو سریع انجام بدی

یادت باشه اولویت خودتی و سلامتی و انرژی خودت

به همسرت هم بگو من مجبورش نکردم کمکم کنه اینجوری بیشتر اذیت میشم

چقدرر شرایط شما سخته با سه تا بچه الهی همیشه سلامت و پر انرژی باشی عزیزم به نظرم  همینکه ب ...

همسرم میدونه رفتارش .خب اگه کمکیه ی ربع من بخوابم .ی کار کنه من استراحت باشم  عصبانیه اصلآ راحت نیستم .آمروز ب سختی همه جا تمیز کردم و همه ظرفا شستم .واقعا مریض بودم و باور نمیکنه.بخاطر بچه ها سرپام‌.ی روز آنقدر مریض بودم همسرم سروم بهم زد میگفت این چیزیش نیست ک سروم میخواد چیکار 

بارها خواستم. بازی با روانم میکنه .مثلا ددست ب چیزی  نمیزنه اصلآ. همین ک همسرم زنگ درو میزنه جل ...

عزیزم درکت میکنم واقعا

شرایطت خیلی سخته با سه تا بچه کوچیک

تو یه فرصت مناسب غیر مستقیم به همسرت بگو مامانش فقط جلو اون کار میکنه و کلا بگو کار خاصی نمیکنه

و اینکه تو روال عادی زندگی خودت رو پیش بگیر بدون استرس

دعا میکنم دیگه نیاد که تو هم آرامش داشته باشی

جلوی شوهرت بهش بگو مادرجون آذیت میشی و خسته میشی نیا اینجا عزیزم بشین خونه خودت راحتم آسوده  م ...

میگه دلم طاقت نداره .حسابی از همسرم میکشن .خیلی هاشون داره مریض شن هر چییییی بگی همسرم براشون محیا میکنه این چند روز ک من نیاز ب کمک دارم چ چیزایی ک بارم نکردن

همسرم میدونه رفتارش .خب اگه کمکیه ی ربع من بخوابم .ی کار کنه من استراحت باشم  عصبانیه اصلآ راحت ...

😔😔😔

ببین وقتی مریضی لازم نیست خونه رو تمیز کنی 

اینو یادت باشه

والله من هر کسی رو دیدم از خودگذشتگی اینجوری کرده پشیمون شده

واقعااا به سه تا بچه خیلی سخته برای شما 

اونم با این اختلاف سنی کم اونم دو قلو

چند بار جواب مادرشوهرت رو بدی میفهمه حرف اضافه نزنه

امروزم با عصبانیت میگفتی آزار ندارم که خودم رو الکی بزنم به مریضی

میگه دلم طاقت نداره .حسابی از همسرم میکشن .خیلی هاشون داره مریض شن هر چییییی بگی همسرم براشون محیا م ...

به شوهرت بگو مادرت جای اینکه دستمو بگیره پامو میگیره 🤦🥴😁

بگو خودش به مادرش بگه نیاد طوریکه خودش می‌دونه مادرش ناراحت نمیشه