2777
2789
عنوان

قطع رابطه شوهرم با خانوادم

2908 بازدید | 28 پست

سلام. لطفا کسایی ک تحربه دارن یا مشاوره کمکم کنن. تازه ازدواج کردیم. 

خانواده شوهرم کلا رفت امد با کسی ندارن. شوهرمم هربار تو نامزدی با زور من میومد مهمونی. 

یه ماه قبل بحثمون شد و بامن قهر کرد تو خونه، منم طاقت نیاوردم و اشتباه کردم ب خانواده ام گفتم. مادرم در جواب حرفای شوهرم تحقیر کرد خونداشو و خلاصه الان قطع رابطه کرده با خانوادم. و قطعا بهونه اس ک میگه باید ازم عذرخواهی کنن. البته ک حق با مادرم بود. 

حالا من چیکار کنم. خودش رفت امد میکنه با خانوادش ولی با من نه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعاهاتون رو هیچوقت به خونواده هاتون نگین بعدا که آشتی میکنید شما ولی خب مسلما خونواده بفهمن از دخترشون طرف داری میکنن و ممکن دعوا کنن و دبگه داماد جلوشون بد جلوه داده میشه و ازش ناراحت ن.. نباید میگفتی ولی کلا شوهرتم دنبال بهانه س که رفت و آمد نکنه باید همون موقغ نامزدی دنبال فکر چاره ای بوذی میگفتی مگه مشکلی ایجاد شده که دلت نمیخواد بیای خونه ما 

جان عزیزت تعلیقم نکن سیم کارت ندارم 😂 

عزیزم البته که حق با مادرتون نبوده چون هیچکسی حق نداره خانواده کس دیگه ای رو زیر سوال ببره و مادرتون سیاست نداشته چون با اینکار بدتر باعث دلزدگی شوهرتون از خودشون شده و حتی ممکن بوده اختلاف خیلی بیشتر بشه باید از در مهربونی و سیاست و نصحیت وارد میشد اگه میخواست چیزی هم بگه نه اینجور....

شما  هم دیگه هیچ وقت بزرگترا نیار تو بحث زن و شوهری...

و اینکه یا از مادرت خواهش کن بهش زنگ بزنه همینجور حرف بزنه حالا نه صرفا عذر خواهی بگه مثه پسرمی دلم تنگ شده شام بیاین خونه و...

یا بزار یه مدت بگذره دلشو بدست بیار و ازش خواهش کن بخاطر تو تمومش کنه

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
خب معاشرتی نیس  درک کن اینو و خودت هر جا دوست داری برو منم از معاشرت اصلا خوشم نمیاد چرا کس ...

منم آرامش رو دوست دارم ولی واقعا یه جاهایی نمیشه و بخاطر طرف مقابلت باید انجام بدی ک

جان عزیزت تعلیقم نکن سیم کارت ندارم 😂 

عزیزم چند سال قبل بخاطر دخالت خانواده همسرم زندگیم از هم پاشید ولی برگشتیم سر خونه زندگیمون.من به همسرم گفتم دیگه نمیخوام با خانوادت رفت و آمد کنم،اون هم مقابله ب مثل کرد.من خونه خانواده خودم میرفتم ۱ونم خونه خانواده خودش.نه من اعتراضی داشتم نه اون.ولی تولد بچم که شد هیچ کی رو دعوت نکردیم خونه سوت و کور بود.خیلی خوش نگذشت.عید نوروز که اومد بنا ب درخواست همسرم برگشتیم ب روال معمول.

بنظرم یه مدت همین کار رو کنید.

توام نرو‌خونه مادرشوهرت

عزیزم ببخشید بی اجازه دارم رو نظرتون نظر میدم ولی حرفتون درست نیست مادر اسی به خانواده شوهرش تو روی شوهرش حرف زده هیچکدوم ما طاقت این رو نداریم و اون علت داره برای رفت و امد نکردن اسی چرا نباید بره خونه مادرشوهرش مگه اصلا این قضیه به اون بنده خدا ربط داشته؟!!!

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹

دعواهاتونو به خانواده‌ها نگید... این جمله خیلی درسته، همه هم میگن... ولی یوقتی اگه حس کردید همسرتون از اینکه شما به کسی نمیگید، سواستفاده میکنه، اشتباه نکنید. اینجا لازمه خانواده‌تون رو در جریان بگذارید.... اشتباهی که من چندین سال داشتم و الان بدجور پشیمونم

سلام عزیزم

بقول خودت اولین اشتباه این بوده که به خانوادت گفتی.

درضمن چرا میگی حق با مادرت بوده؟؟

مادرتم خیلی اشتباه بزرگتری کرده که خانواده شوهرتو تحقیر کرده

اگر همین رفتار‌مادر شوهرت با تو میکرد تو چیکار میکردی؟؟

خیلیا اهل رفت و آمد نیستن

من خیلی دیدم دور و برم

این چیزارو باید قبل از ازدواج صحبت کرد که رفت و امدتون با فامیل چقده

من نمیدونم چطوری ولی هرجور شده باید خانوادت از دل شوهرت در بیارن

وگرنه روز به روز فاصله شون بیشتر میشه

میخای یه عمر زندگی کنی بحث یه روز دو روز نیست که عزیزم

مثلا یه جوری که هم حرمت مادرت حفظ بشه هم دل شوهرت نرم بشه

مثلا بابات یا کسی واسطه بشه

خیلی هم پخش نکنین این بحثو

خودمونی حل کنین که هرچی ادمای بیشتری قاطی بشن بیشتر سوسه میان و یکی اون وسط نخاله باشه بیشتر دو بهم زنی میکنه

دیگه خودتم تا یه بحثی چیزی میکنین سریع به خانوادت نگو

یکم صبور باش

شما دو روز دیگه یادتون میره ولی خانواده ها یادشون میمونه.