2777
2789
عنوان

رفیق سه سالم سر یه استخر قهر کرد

293 بازدید | 26 پست

سلام چن وقت پیش یکی از دوستام زنگ زد گفت بیا با یکی دیگه از دوستامون( که از اون صمیمی تره برام) بریم استخر گفتم باشه و زد شب قبلی که قرار بود بریم مامان اون یکی گفت نمیشه بری💔🤦 اقا منم گفتم حتما کنسل شده دیگه .

رفتم سرویس دیدم پریود شدم گفتم که منم اینطور شدم و نمیتونم بیام حالا تا پیامای ما دوتارو دید گفت دروغ میگید و مثلا هماهنگ کردین مخصوصا به من تهمت زد که بخاطر اون یکی نمیای منم از شدت عصبانیت گفتم میای عکس لباس زیرمو  بفرستم؟ مطمن شی گفت اره 😐باور نمیکرد اصلا حالا بعد کلی بحث استیکر ناراحت فرستاد و گفت چرا اینجوری میکنید فلان و بهمان انگار دست خودمون بود بعدشم زد از گروه لفت داد شما بودین چه رفتاری میکردین به زوز ادمو دروغگو میکنه دفه اولشم نیست.

اهمیتی نمیدادم کسی که خودش بره خودشم برمیگرده!

من فرزند کوروش‌ام، یک آریایی، زاده ی ایران🤍 به نام لر و کرد و آذری، بختیاری، مازنی، بلوچ و لک و ترکمن، آره همه ماها باهمیم. فارس و گیلک و عربو تالشو قشقاییو ارمنی، با همیم آره همه ماها با همیم. بیا که جون بدیم ما به این رویا، با عشق ما کور کنیم چشم دنیا، کنار هم دست به دست، به نام ایران ، ایران ایران ایران🕊️کوروش کبیر چه زیبا سخن گفت: اگر در دل کسی جایی نداری، فرش زیر پایش هم نباش.جایی که بودن و نبودنت هیچ فرقی نداره، نبودنت رو انتخاب کن. اینگونه به بودنت احترام گذاشتی. محبوب همه باش، معشوق یکی. مهرت را به همه هدیه کن، عشقت را به یکی...با هر رفتنی اشک نریز و با هر آمدنی لبخند نزن شاید آنکه رفته باز گردد و آنکه آمده برود. آنقدر محکم و مقتدر باش که با این محبت ها و بی مهری ها زمین گیر نشوی. لازم است گاهی در زندگی، بعضی آدمها را گم کنی تا خودتو پیدا کنی.بعضی از آدمارو باید دوست داشت، اما بعضی از آدمارو فقط باید داشت..شجریان تو یکی از آهنگاش میگه :) : به نام نامی ایران به نام نامی انسان به آیین وفاداران به راه و رسم بیداراندلی دارم پر از خورشید نگاهی روشن از باران نگاهی روشن از بارانجز دوست نمیخوانم جز مهر نمیدانم جز عشق نمیخواهممن زاده ی ایرانم جز مهر نمیدانم ...تویی دلبستگیهایم پناه خستگیهایم به هر جا میروم از تو دوباره در تو می آیمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیدیار عاشقیهایم تمام سهم دنیایم تو را من زندگی کردم به تعداد نفسهایمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتتو آن آغوش بی اندازه هستی برای وسعت تنهایی منمن از چشم تو میبینم جهان را تویی آیینه ی بینایی منجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیمن از تو جان گرفته ام کنم فدای تو ز‌ جان گذر نمیتوان مگر برای تودل از تو بر نمیکنم تویی جهان من دچار تو‌ نمیکند دل از هوای تودل از هوای تو دل از هوای تو ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفیق ۱۵ ساله من سراینکه بهش گفتم تو استوری شعر رو اشتباه نوشی قهر کرد باهام 

رفیق۱۰ساله ی من سر اینکه من متاهلم و برام خواستگار میومد ازاستادها و دانشجوها ولی اون مجردبود و خواستگارنداشت ابروریزی کرد و دلموشکوند و رفت.

یا رب نظر توبر نگردد

من بودم رابطمو باهاش میزدم به هم

طرف مشکل داره اساسی

حوصله اینجور آدمای بدگمان رو ندارم

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
اهمیتی نمیدادم کسی که خودش بره خودشم برمیگرده!

باور نمیکنی اگه بدونی که چقد منتشو کشیدم سر الکی قهر کردناش این دفه تا لفت داد گروهو پاک کردم و اون یکی رفیقمم خارج کردم از گروه اصلا محل ندادم دیگه بسه 

براش عکس میفرستادی خب🤣🤣🤣🤣

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد