2777
2789

صحیحه 

مثل موقعی که بچه بودیم میگفتیم بخدا و یه ش یواش میگفتیم که قسممون باطل بشه ولی اینطور نیس 

هر وقت قسم بخوری چه مجازی و چه حقیقی قسم محسوب میشه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهم اینه دلت قبولش کرده باشع ، بنظرم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
صحیحه  مثل موقعی که بچه بودیم میگفتیم بخدا و یه ش یواش میگفتیم که قسممون باطل بشه ولی اینطور ن ...

4. قسم را به زبان بیاورد و اگر بنویسد یا در قلبش آن را قصد کند صحیح نیست ولی آدم لال اگر با اشاره قسم بخورد صحیح است

ببینید اینو

من نظر دقیق و فتواها رو نمیدونم ولی به نظر خودم ایراد داره چون این که میگن به زبان گفته بشه منظور بیان کردن هست و صحبتهای ما در فضای مجازی هم نوعی گفتگو و بیان کردن هست پس ایراد داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
قسم قسمه فرقی نداره

4. قسم را به زبان بیاورد و اگر بنویسد یا در قلبش آن را قصد کند صحیح نیست ولی آدم لال اگر با اشاره قسم بخورد صحیح است

اینو تو نت زده

مهم اینه دلت قبولش کرده باشع ، بنظرم

من نظر دقیق و فتواها رو نمیدونم ولی به نظر خودم ایراد داره چون این که میگن به زبان گفته بشه منظور بی ...

توی نت زده ب زبان بیاورید 

4. قسم را به زبان بیاورد و اگر بنویسد یا در قلبش آن را قصد کند صحیح نیست ولی آدم لال اگر با اشاره قس ...

منظور این نیست که تو چت 

مثلا طرف بگه قسم بخور تو جلوش بنویسیش 

توی دادگاه شهادت که میخوان بدن اول باید کتبی بنویسن یرا دور دوم باید شفاهی باشه 

اون چون خیلی مهمه هم کتبیه هم شفاهی که فردا توش حرف درنیارن

فردا زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت بپرس 

خیالتم راحت میشه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻