2821
2789
عنوان

قارچ صورت

11445 بازدید | 32 پست

سلام من 3 ساله قارچ پوستی صورت میزنم.. پیش چن تا دکتر هم رفتم چن تا دارو میدن خوب میشه صورتم ولی باز بعد ی مدت برمیگردن قارچا.. خسته شدم دیگ ب خدا 

کسی میدونه باید چیکار کنم ممنون میشم بگین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آکنه قارچی به شدت به الکل روغن حساسه مطمن باش هرچقدر  هم دکتر بری خوب نمیشی چون باید از محصولات فاقد الکل روغن مواد مضرر استفاده کنی پلی سوربات ها خصوصا باعث تشدید آکنه قارچی میشه تعریق تو گرما نشستن صورت بعد از اون

آکنه قارچی به شدت به الکل روغن حساسه مطمن باش هرچقدر  هم دکتر بری خوب نمیشی چون باید از محصولات ...

ینی نیازی نیست دارویی چیزی استفاده کنم؟ خو بحث اینه من هر وقت هیچی نمیزنم چ آبرسان چ دارو چ بدون الکل چ با الکل ولی باز میان.. هر وقت استفاده نمیکنم شدتش بیشتر میشه 

قبلا لافارر بود الان کامان یه ساله دارم آبرساان میزنم.. دو سال قبلش نمیزدم ولی باز قارچ میزدم 

😑😑😑😑کامان؟؟؟یه برند ناشناخته پر از روغن الکل عطره معلومه ک جوش میزنی تو باید یه آبرسان فاقد الکل عطر بزنی ک تشدید نشه سیمپل خوبه سرم آبرسان ضد جوشش عالیه هفته ای یکبار هم باید لایه برداری کنی چون پوستت در مرض جوشه یه لایه بردار خارجی هست خیلی خوبه اونو بخر حتما آبرسانتو عوض کن باور کن کامان رو مفت بدن به من به کف پاهامم نمیزنم محصولات سیمپل فاقد مواد مضرره برای پوست تو درگیر آکنه ست مناسبه بنظرم کلا روتین اشتباهی داره هیچ دکتری نمیتونه پوستت درست کنه از اول باید محصولات روتین رو درست انتخاب کنی 

ینی نیازی نیست دارویی چیزی استفاده کنم؟ خو بحث اینه من هر وقت هیچی نمیزنم چ آبرسان چ دارو چ بدون الک ...

اول اینکه شوینده ات چیه داروهایی ک دکتر مینویسه برات اونارو هم بگو ببینم پیش متخصص رفتی یا ازاین دکترهای الکی

فکر کنم تو مناطق گرمسیری هستی ک درگیر این نوع آکنه ای

ن اتفاقا هوا اینجا سرده 

نمیدونم این قارچا چرا در میارن 

ی زمانی آنتی بیوتیک استفاده می‌کردم 

احتمالا واسه اونه 

دقیقا بعد از دوره درمان با آنتی بیوتیک این قارچا درومدن

اول اینکه شوینده ات چیه داروهایی ک دکتر مینویسه برات اونارو هم بگو ببینم پیش متخصص رفتی یا ازاین دکت ...

این عکسی ک فرستادم 

این داروهارو قبلا استفاده می‌کردم ک دیگ قط کردم مصرفشونو

این عکسی ک فرستادم  این داروهارو قبلا استفاده می‌کردم ک دیگ قط کردم مصرفشونو

چرا قطع کردی باید مصرف کنی تا دوران مصرفت کامل بشه 

خوب شی پوست منم جوش های زیر پوستی قبلا میزد الان آبرسان سیمپل ژل شستشوی نیوژینا میزنم یه برون زیری جوش اوایل داری بعد پوستت روشن خوب میشه حالا نمیدونم جوش های من با آکنه قارچی شما فرق داره چون من تخلیه هم میکنم باید تخلیه بشن وگرنه بیشتر میشه

2824
2823
2791
2779
2792