2777
2789
عنوان

قارچ صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 12371 بازدید | 32 پست
ن اتفاقا هوا اینجا سرده  نمیدونم این قارچا چرا در میارن  ی زمانی آنتی بیوتیک استفاده می‌ ...

آخه آکنه قارچی رو اکثرا کسایی میزنن ک تو هوای گرم رطوبت بالا هستن همش تعریق میکنن تاجایی ک میدونم همینه بعد آزمایش هم دادی شاید هورمونی باشن

چرا قطع کردی باید مصرف کنی تا دوران مصرفت کامل بشه  خوب شی پوست منم جوش های زیر پوستی قبلا میز ...

خب دوره مصرفشو تموم کردم... 45 روز بود دکتر گفت بعدش قط کن

قط کردم ولی باز برگشتن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه آکنه قارچی رو اکثرا کسایی میزنن ک تو هوای گرم رطوبت بالا هستن همش تعریق میکنن تاجایی ک میدونم هم ...

والا آزمایش هم دادم..دکتر چیزی نگفت 

اومد واسم راکوتان نوشت 😐

اخه من مگ جوش میزنم ک راکوتان مینویسی

من قارچ میزنم ن جوش 

والا آزمایش هم دادم..دکتر چیزی نگفت   اومد واسم راکوتان نوشت 😐 اخه من مگ جوش میزنم ک ...

من شنیدم نه راکوتان نه اسیدسالکسیک تاثیری روی قارچ ندارن هردکتری هم خواست بنویسه ویزیتو پس بگیر برو یه جا دیگ این نوع آکنه خیلی مقاوم متاسفانه 

من شنیدم نه راکوتان نه اسیدسالکسیک تاثیری روی قارچ ندارن هردکتری هم خواست بنویسه ویزیتو پس بگیر برو ...

تو این سه سال فهمیدم واقعا ک چقد مقاومه

امیدوارم لاقل درمان بشه بعد این همه سال 

ن اینکه همیشه دیگ تو صورتم باشه 

تو این سه سال فهمیدم واقعا ک چقد مقاومه امیدوارم لاقل درمان بشه بعد این همه سال  ن اینکه همیش ...

اول علتشو بدون شاید استفاده از یه محصول غیر بهداشتی باعث شده قارچ بیافته روی صورتت من قبلا جوش میزدم و التهاب می‌گرفت صورتم آخر همه کرم های بیخود رو انداختم دور پوستم آبرسانی کردم و دیگه از ماسک خونگی استفاده نکردم چون حس میکردم ماسک های مثل شیر فلان باکتری میندازه روی صورتم یا استفاده از سفید آب مداوم 

از محصولات خیلی بهداشتی فاقد مواد مضرر استفاده کن صورتتو هرروز دوبار بشور آبرسانی کن صبح شب شاید بی تاثیر نباشه 

اول علتشو بدون شاید استفاده از یه محصول غیر بهداشتی باعث شده قارچ بیافته روی صورتت من قبلا جوش میزدم ...

علتش واسه استفاده از آنتی بیوتیک بود 

6ماه واسه جوشام ازیترومایسین استفاده می‌کردم 

بعد از همون موقع اینا درومدن 

دیگ هر چی دارو استفاده می‌کردم باز برمی‌گشتن 

علتش واسه استفاده از آنتی بیوتیک بود  6ماه واسه جوشام ازیترومایسین استفاده می‌کردم  بعد ...

چندتا دکتر بیسواد هم برام از این آنتی بیوتیک ها نوشتن من نخریدم به مرور عفونت باکتری ریشه کن میشه سعی اصلا نخوری  

🍁 درودبه دوستان هم دلای عزیز که ازنقاط شهرها هستن. شمارشه یه کمک راهنمایی برای عزیزانم( 09390265886) برای بیماریهای  جوش صورت.. پسوریازیس صدف  قارچ پوستی مشگل دارن که خودم ازقرص آمپولهای کورتون گرفته تاپمادهای مختلف که نتیجه ای نگرفتم باعوارض قرص های مختلف بدتر هم شدم..به یاری لطف خدا طب سنتی معرفی کردن که کارش درمان پوستیهای مختلف پسوریازیس اگزماقارچ های پوستی لک صورت هست درمانش ستودنی هست.فکر نکنم هیچ درمانی نظیرش  باشه..به یاری لطف خدا درمانم بی نهایت جواب داد. دری هست برای خیلی ازبیماران ..به حق پنج تن اباعبدالله همه مریضان شفاپیداکنن.🍁

1401/10/24

طب سنتی افلاطون درمان قارچ پوستی 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
سلام گلم درمانم رو با خانم دکتر عباسی انجام دادم خیلیی راضی بودم تازه پیلینگ هالیوودی هم برام انجام ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰