2777
2789
عنوان

سرگیجه😭😭😭👋🏻

528 بازدید | 22 پست

من هنوزمعدم تعادل دارم کسی راه چاره نداره زندگیم جهنم شدهعصری دو دیقه رفتم پارک آب و هوام عوض شه سرم گیج رفت استرس گرفتم اومدم خونه یا الان با خانواده اومدیم بیرون اصلا نمی تونم لذت ببرم تعادل ندارم حس غش و افتادن دارم😭😭😭😭😭

منم یه روز کامل حس ضعف سرگیجه بیهوشی داشتم

آخ چقد بد بود

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم داشتم .نگران نباش نمک رو محدود کن خوب میشی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
از ۲سال پیش بعد حمله ی عصبیم شروع شد یه مدت فقط موقع خستگی میگرفتم الان تقریبا حس بی تعادلیم دائمی ش ...

مادر بیچاره من ۶ سال سرگیجه مداوم داره و تمام ازمایشات نوار گوش مغز هرچی فکرشو کنی گرفته ولی هنوز خوب نشده سرگیجه های ریز داره😢

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
چه مدت بود چی کار کردین خوب شد؟فقط سر گیجه بود یا الو خوردن و بی تعادلی

سرگیجه عدم تعادل خیلی وضعم خراب بود ۴سال بود نمک رو کمتر خوردم الان خوب خوبم شما هم چیس و پفک پنیر سفید و غذای شور نخور خوب میشی امید به خدا

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چیکار کردی خوب شد😭

صبح بیدارشدم خوب شده بودم

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
مادر بیچاره من ۶ سال سرگیجه مداوم داره و تمام ازمایشات نوار گوش مغز هرچی فکرشو کنی گرفته ولی هنوز خو ...

بگو نمک نخورن به اسی توضیح دادم بخون خوب میشن

فک نکنم گوش درد و  اینا ندارم دکتر گوش رفتم

می دونی اسی گوش میانی مسئول حفظ تعادل تو بدن یه مایعی اونجا هست اگه زیاد شه سرگیجه می شی .یع قرص هم داره به اسم سینا زین ۵ 

مادر بیچاره من ۶ سال سرگیجه مداوم داره و تمام ازمایشات نوار گوش مغز هرچی فکرشو کنی گرفته ولی هنوز خو ...

منم دکتر قلب گوارش مغز غدد زنان گوش چشم رفتم ولی گفتن چیزیت نیس

2790
2778
2791
2779
2792