من هنوزمعدم تعادل دارم کسی راه چاره نداره زندگیم جهنم شدهعصری دو دیقه رفتم پارک آب و هوام عوض شه سرم گیج رفت استرس گرفتم اومدم خونه یا الان با خانواده اومدیم بیرون اصلا نمی تونم لذت ببرم تعادل ندارم حس غش و افتادن دارم😭😭😭😭😭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چه مدت بود چی کار کردین خوب شد؟فقط سر گیجه بود یا الو خوردن و بی تعادلی
سرگیجه عدم تعادل خیلی وضعم خراب بود ۴سال بود نمک رو کمتر خوردم الان خوب خوبم شما هم چیس و پفک پنیر سفید و غذای شور نخور خوب میشی امید به خدا
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مادر بیچاره من ۶ سال سرگیجه مداوم داره و تمام ازمایشات نوار گوش مغز هرچی فکرشو کنی گرفته ولی هنوز خو ...
بگو نمک نخورن به اسی توضیح دادم بخون خوب میشن
می دونی اسی گوش میانی مسئول حفظ تعادل تو بدن یه مایعی اونجا هست اگه زیاد شه سرگیجه می شی .یع قرص هم داره به اسم سینا زین ۵