2777
2789
عنوان

سرگیجه😭😭😭👋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 22 پست
می دونی اسی گوش میانی مسئول حفظ تعادل تو بدن یه مایعی اونجا هست اگه زیاد شه سرگیجه می شی .یع قرص هم ...

سینازینو امتحان کردم بتاهیستین فایده نداشته حتی تست سرگیجه دادم گفت از گوشت نیس شاید میگرن داری یا استرسه😕

سینازینو امتحان کردم بتاهیستین فایده نداشته حتی تست سرگیجه دادم گفت از گوشت نیس شاید میگرن داری یا ا ...

همون نمک نخور 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم طب سنتی یه عالمه عرق مفرح و دارو داده اونارو امتحان میکنم  نمک که به غذام نمیزنم فقط همون ...

شاید غذای مادرت پرنمک کلا به مدت بی نمک بخور

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
پیش یه دکتر خوب برو،سرگیجه خیلی علتا میتونه داشته بلشه،اول ریشه یابی کن بعد درمان

چه دکتری تو تهران صد تا دکتر رفتم ام ار ای مغز و گردن دادم آزمایش کم خونی تیروئید بیماری های مغز و اعصاب و خود ایمنی دادم گفتن سالمه 

فک نکنم گوش درد و  اینا ندارم دکتر گوش رفتم

عفونت گوش میانی درد نداره عزیزم،، هیچ مشخصاتی نداره به غیر سرگیجه و عدم تعادل.. 

حتماً دکتر برو حتماً 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
چه دکتری تو تهران صد تا دکتر رفتم ام ار ای مغز و گردن دادم آزمایش کم خونی تیروئید بیماری های مغز و ا ...

برو متخصص گوش و حلق و بینی، وعلائمتو بگو،، بذار معاینتکنه، احتمالاً گوش میانیت عفونت کرده جانم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
2790
2778
2791
2779
2792