2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیدم کلی ویس گذاشته که ی پسری ازم خوشش اومده، من دوسش دارم اما مامانم نمیدونه و ما توی پارک باه ...

🤣🤣🤣بچه ۸ساله غلط میکنه گوشی داشته باشه وات داشته باشه و گروه داشته باشن 

دختر منم اول هست چرا تین چیزا رو نمیدونه و نمیخواد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
الان دیدم کلی ویس گذاشته که ی پسری ازم خوشش اومده، من دوسش دارم اما مامانم نمیدونه و ما توی پارک باه ...

عزیزم اکثر دخترها ،یه دوس پسر خیالی دارن😂

نه نگران نباش ولی خب نمیشه گفت چیزی هم نیست

من جات بودم از این مدرسه هایی میزاشتمش که خیلی به درس و اخلاق اهمیت میدن ،معمولا این حرف ها مال دبستان های دولتیه ،دوستاش خوب نیستن خلاصه

شت🤦🏻‍♀️💔 من خیلی عقب موندم که خجالت میکشم جلو دوستام از پسر حرف بزنم یا این زیادی پیشرفته؟

منم عقب موندم 🥲😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                                  من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
بچه ها الان با باباش بیرونه، وقتی اومد، چ رفتاری نشون بدم؟

کاری نکن .الکی گفته بعش توضیح بده که کارش بده .گروه این چیزها کلا نت برای بچه ها خطر داره دخترم ده سالشه گوشی رو میدم دستش مواظبم نره نت 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

تو این سن گوشی دست بچه ها تون ندید کلاسا ام مجازی شده بود باید میزاشتین رو خط خودتون و گوشی خودتون باشه که نظارت کنین😑به نظر من برای این حرفاش از یه روانشناس کمک بگیر که باید چیکار کنی چون گفتی فتوشاپ کرده معلومه پسری در کار نیست و خواسته توجه دوستاش جلب شه

اخر الزمان

همینو بگو 

بخدا ۱۸سالمه اصلا فتو شاب بلد نیستم 😂🤕

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/