2777
2789
عنوان

عفونت

373 بازدید | 29 پست

۶ ماهه ک عروسی کردم تو این ۶ ماه ۳،۴ بار به خاطر عفونت رفتم دکتر حتی به شوهرمم قرص داد باهم خوردیم رفع شد ...

دوهفته سه هفته خوبم بعد بازم دردم شروع میشه😔

کلا خوب شدما عفونتم رفع شده دیگ مثل قبل نیستش ولی شکمم درد میگیره بعد انگار پوست شکممو میکشن میزنه به پشتم اینایی چیزایی ک اذیتم میکنه وگرنه اون ترشحا و بو کلا حل شده هربارم رفتم دکتر میگن عفونته...

اخه دیگ چقد...؟!

به نظرتون میشه چیزه دیگه باشه؟

یا چی بخورم ک برام خوب باشه چی نخورم ...

تجربه داشتین کمکم کنید؟

همونجایی که دلبر خونه داره..♡
عزیزم نگران نباش ایشالا رفع میشه اولای ازدواج اکثرن همش مشکل دارن یه سال دو سال که بگذره کامل مشکلات ...

واقعا امیدوارم 

ببین یعنی اصن من اسیرم با این شکم دردم ۴باراینا رفتم اخرش همین دوهفته پیش بود الان بازم درد میکنه دیگ خودمم خجالت میکشم بگم شکمم درد میکنه یادوباره برم دکتر😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه اكثر مواقع لباس زير نپوش 

خودت و با دستمال نخي خشك كن 

بعد از رابطه خودتو خوب بشور و با دستمال نخي پاك كن

هفته اي ١ بار تو تشت اب و نمك و خيلي كم سركه ٢٠ دقيقه شستشو بده 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
ببخشید راحت میکنم اما ک.ا.ن.د.م استفاده کنید . منم وقتی از ک.اند.م استفاده نکنیم عفونت میگیرم

اینم حرفیه ازاول استفاده نکردم جلوگیریمون طبیعی بوده نمیدونم یه مدت استفاده کنم ببینم تغییر میکنه یانه 

اشتباه منا نکن یه باربراعفونت اینجاراهنمایی گرفتم بدترشدم کسی که خبرنداره چه نوع عفونتی هست یایه چه ...

اخه عفونتم رفع شده دیگ ندارم مشکلم شکم دردمه بعد از رابطه هم دردش بیشتر میشه

اینم حرفیه ازاول استفاده نکردم جلوگیریمون طبیعی بوده نمیدونم یه مدت استفاده کنم ببینم تغییر میکنه یا ...

مطمعن باش خوب میشی . من حتی اگه فقط یکبار استفاده نکنم عفونت میگیرم