2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 29 پست
خخخ آره همش زخم عفونت درد  ولی خب حق بده به بدنت تا عادت کنه طول میکشه

به نظرتون به سنم ربطی داره چون من ۲۱ سالمه میگم صاید سنم کمه بدنم خوب نسبت به خانمای سن بالا ضعیف تره رابطه برقرار میشه به بدنم تاثیر میزاره شکمم درد مییگره؟

همونجایی که دلبر خونه داره..♡
اینم حرفیه ازاول استفاده نکردم جلوگیریمون طبیعی بوده نمیدونم یه مدت استفاده کنم ببینم تغییر میکنه یا ...

یا حداقل اگه طبیعی هم انجام میدین قبلش شوهرت پایین تنه خودشو تمیز با شوینده بشوره که کثیف نباشه بدنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا حداقل اگه طبیعی هم انجام میدین قبلش شوهرت پایین تنه خودشو تمیز با شوینده بشوره که کثیف نباشه بدنش

بیچاره هرسری خودشو کامل میشوره بعد تاحالا کثیف نیومده سمتم

خب یه مدت کان. دوم و امتحان کن ببین خوب میشی. چون منم با طبیعی سریع عفونت میگیرم و دل درد میشم

همینکارو باید بکنم چاره دیگ ندارم مث اینکه

عزیزمیه صدقه به. چند تامستحق بده برا رفع مریضی خیلی خوبه. اقای بهجت گفتن

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
به نظرتون به سنم ربطی داره چون من ۲۱ سالمه میگم صاید سنم کمه بدنم خوب نسبت به خانمای سن بالا ضعیف تر ...

نه عزیزم اصلا ربطی نداره 

به قول دوستان بهداشت خیلی تاثیر داره قبل و بعدش باید بشوری حتما میتونی سونو شکم و لگن هم بدی ایشالا که چیزی نیست فقط هنوز عادت نکردی😉