2777
2789

سلام 

بچه ها من دو هفته پیش دندون عقل کشیدم دکتر بهم این دهانشویه رو داد ولی نگفت تا چند روز استفاده کنم

منم تا دیشب که میشه دو هفته استفاده کردم

امروز میگفت 3،4 روز باید بزنی

وگرنه لک میاره 

ممکنه تو این مدت برا منم لک بیاره؟ یا زرد کنه

نمیدونم

به من گفت مرتب بزنم از همین

نگرفتم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متاسفانه بعد از کشیدن دندونم، تا ته بطریشو استفاده کردم. دندونامو زرد کرد، زبونم سیاه شد. بعد از یه ماه قطع مصرف، رنگ دندونها و زبونم درست شد. زیاد نباید بزنیش

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
من متاسفانه بعد از کشیدن دندونم، تا ته بطریشو استفاده کردم. دندونامو زرد کرد، زبونم سیاه شد. بعد از ...

منم حس میکنم نسبت به قبل زرد شده

ینی متل قبل میشه رنگش؟ 

2790
2778
2791
2779
2792