2777
2789
عنوان

زرنگ خانوم

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 73 پست
خب یه تجربه ای داشتن که بقیه ازش استفاده میکردن چون مودبانه و محترمانه صحبت میکنه و راهنمایی میکنه ...

دقیقا همینطور بود 

سطح شعور و دامنه لغات بالا و اطلاعات عمومی و گاها اطلاعات تخصصی تو بعضی موارد که داشتن به مزاج خیلی ها اینجا نمیسازه 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یکی از کاربران سایت بودند

چرا همه در موردش تاپیک میزنن من نمیشناسمشون

من بهت توهین نمیکنم عزیزم من فقط دارم توصیفت میکنم . . .💜                عمرتون داره میره، براش دست تکون بدید^^👐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب یه تجربه ای داشتن که بقیه ازش استفاده میکردن چون مودبانه و محترمانه صحبت میکنه و راهنمایی میکنه ...

نه بابا خودم شاهد بودم یهو حمله میکنه سمتت تیکه میاد و مثلا با مچ گیری دستت میندازه وقتی پستی به مزاجش خوش نیاد یه حالتیه اصن

من تاحالا چند نفر دیدم هی گفتن کجاس کجاس من همون موقع که بودهم دلم نمی‌خواست حرف بزنم باهاشون چون کس ...

اخه ویژگی خاصی بغیر از بقیه ندارند. 

چند نفر دیکه تو سایت هستن اونا تجربه و تاپیک های بهتری دارن ولی اصلا اسمی هم به این صورت ازشون نیست 

من تاپیک و مفید از ایشون ندیدم 

برای اینکه خوبا رو اینجا له میکنن 

بدا رو پربازدید

رسم سایت اینه لامصب خیلی خوبن 😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

والا جز کاربرانی بودند که هم زیاد طرفدار داشتند هم زیاد بدخواه دیگه خلاصه الان تعلیق شدند این دوتا گروه باهم بحث میکنن😕🤔😂

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم😉
اخه ویژگی خاصی بغیر از بقیه ندارند.  چند نفر دیکه تو سایت هستن اونا تجربه و تاپیک های بهتری دا ...

منم همینو تاپیک زدم با چند تا کاربری میاد بازار گرمی میکنه اسمش سر زبونا بیاد با اون اسکرین توهین آمیز آبمیوه خورها، سریع گزارش زدن ترکید 

واقعا کاربرای باشخصیت زیادی هستن که از این حیله ها بلد نیستن 

برای اینکه خوبا رو اینجا له میکنن  بدا رو پربازدید رسم سایت اینه لامصب خیلی خوبن 😂

🤷‍♀️🙆‍♀️🤚شیرفهم شدم

من بهت توهین نمیکنم عزیزم من فقط دارم توصیفت میکنم . . .💜                عمرتون داره میره، براش دست تکون بدید^^👐
دقیقا همینطور بود  سطح شعور و دامنه لغات بالا و اطلاعات عمومی و گاها اطلاعات تخصصی تو بعضی موا ...

دقیقا

نمیدونم چرا اینطوریه اینجا

کلا مردم ما همچین خصلتی دارن

اینجا یه بخش کوچیک از جامعه هست که انقدر داغونه

شما فکر کن تو عمق جامعه چه خبره

والا جز کاربرانی بودند که هم زیاد طرفدار داشتند هم زیاد بدخواه دیگه خلاصه الان تعلیق شدند این دوتا گ ...

پس سلبریتی سایت بودن 😂😂😂

وااای فک کنم تنها کسی که ازاین خانوم خوشش نمیاد من بودم همه عاشق بودن

اره منم متعجبم😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دقیقا نمیدونم چرا اینطوریه اینجا کلا مردم ما همچین خصلتی دارن اینجا یه بخش کوچیک از جامعه هست که ...

متوجهم درست میگید و چقدر ترسناکه بچه هامون در آینده قراره کمار این آدم های حسود قرار بگیرن 

آدم‌هایِ حسود شایعه می‌سازند

آدم‌های احمق پخش می‌کنن 

و نفهم‌ها ، باور ...

حرفای پشت سر حرف نیست،

عقده است!

‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‎‌‎‌‎‌‎