2777
2789
عنوان

زرنگ خانوم

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 73 پست
نمیدونستم

خلاف باشه تاپیک اون کاربر هم خلاف بود 

خلاف در خلاف موردی نداره🤣

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من آشفته و بسیار متشنج ؟؟

نه همچین جسارتی نمیکنم 

گفتی تو خانواده شرایطشون چطوره منم اونو نوشتم  

گند زدم با این نوشتنم😘😘😘

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺
فقط منم که نمیدونم چی به چیه؟؟ 

ن منم هستم ....اوپرا ‌که میگن کیه

من بهت توهین نمیکنم عزیزم من فقط دارم توصیفت میکنم . . .💜                عمرتون داره میره، براش دست تکون بدید^^👐
نه همچین جسارتی نمیکنم  گفتی تو خانواده شرایطشون چطوره منم اونو نوشتم   گند زدم با این ن ...

ای جان عزیزمممم 😂😂

منم چشمم به تپشه چای رو نریزه هر دو زوم کردیم رو لیوان چایی متوجه منظورت نشدم عزیز دل 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من تاحالا چند نفر دیدم هی گفتن کجاس کجاس من همون موقع که بودهم دلم نمی‌خواست حرف بزنم باهاشون چون کس ...

خب یه تجربه ای داشتن که بقیه ازش استفاده میکردن

چون مودبانه و محترمانه صحبت میکنه و راهنمایی میکنه بقیه خوششون اومده

البته تا جایی که من میدونم و دیدم