2777
2789
عنوان

زرنگ خانوم

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 73 پست
اخه ویژگی خاصی بغیر از بقیه ندارند.  چند نفر دیکه تو سایت هستن اونا تجربه و تاپیک های بهتری دا ...

فک کنم چون میزاشت قفل میکرد ونظر بقیه اهمیت نمی‌داد بقیه خاص کردنش.من توی یک تایپیک چند بار هم کلام شدم باهاشون دیدم نه فایده نداره هرکس حرف ایشون وقبول کنه میشه خوب بقیه میشن احمق دیگه هرجا بودن من اصلا محل نمیدادم

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
خب یه تجربه ای داشتن که بقیه ازش استفاده میکردن چون مودبانه و محترمانه صحبت میکنه و راهنمایی میکنه ...

من که چیزی ندیدم حقیقتا. جز اینکه فقط خودشون خیلی باهوش می‌گرفتن وانگار آره من خوبم بقیه حالشون نیس

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که چیزی ندیدم حقیقتا. جز اینکه فقط خودشون خیلی باهوش می‌گرفتن وانگار آره من خوبم بقیه حالشون نیس

من اصلا همچین رفتاری ازشون ندیدم

البته در اینکه نصف کاربرهای اینجا هم زیر بیست هستن و سه شکم زاییدن هم شکی نیست

قطعا سواد درست صحبت کردن و درست معاشرت کردن ندارن

من اصلا همچین رفتاری ازشون ندیدم البته در اینکه نصف کاربرهای اینجا هم زیر بیست هستن و سه شکم زاییدن ...

باشه عزیزم ما بیشعور هستیم بلد نیستیم حرف بزنیم

فک کنم چون میزاشت قفل میکرد ونظر بقیه اهمیت نمی‌داد بقیه خاص کردنش.من توی یک تایپیک چند بار هم کلام ...

اره دقیقا 

من با وحودی ک چندین بار هم کامنت هام  رو لایک کرده بودن ولی باز میدیم در بعضی تایپک ها همینطوره بدون چون و چرا حرف ایشون  میپذیرفتن 

اصلا خودشون راجع به اون موضوع فکر نمیکردن 

میدین ایشون چی میگه همونو میگفتن   برام خیلی جالب بود تاپیکاشون رفتم این همه میگفتن برید بخونید دیدم چیزی نداره

گفتم شاید مودبن و اطلاعاتشون بالاست ولی یه بار دیدم توهین هم کردن به یه کاربرر. اصلا نحوه صحبت کردنشون خوشم نیمد 

اره دقیقا  من با وحودی ک چندین بار هم کامنت هام  رو لایک کرده بودن ولی باز میدیم در بعضی ...

اره یک تایپیک بود.حق طلاق بدن به خانوم ها منم گفتم خانوم ها حساس ترن تا بگن شام می‌ره طلاق میگیره و.... نیم ساعت با من بحث میکرد نه باید مال خانوم ها باشه و..... منم دیگه محل ندادم

من اصلا همچین رفتاری ازشون ندیدم البته در اینکه نصف کاربرهای اینجا هم زیر بیست هستن و سه شکم زاییدن ...

فک میکنم  کاربرای زیر بیست و... ک شما می فرمایید تاییدشون میکردن و گرنه وژگی بارزی ک اینقدر بخاد دیده بشه نداشتن  

فک میکنم  کاربرای زیر بیست و... ک شما می فرمایید تاییدشون میکردن و گرنه وژگی بارزی ک اینقدر بخا ...

اینکه کسی تو این سایت دیده بسه تقصیر خود آدم نیست

آدمهای دیکه اونارو مطرح میکنن حالا بعضیا به غلط

من خودم رفتار بدی ازشون ندیدم البته تا جایی که من باهاشون برخورد داشتم و برخوردشونو با بقیه دیدم

برخورد و رفتار مناسبی دارن

اینکه بقیه بخوان به این قضیه حسادت کنن خیلی مضحک و خنده داره

اینکه کسی تو این سایت دیده بسه تقصیر خود آدم نیست آدمهای دیکه اونارو مطرح میکنن حالا بعضیا به غلط ...

اتفاقا من از برخورد و نوع صحبت کردنشون یه مورد دیدم اصلا نپسنیدم   و زمانی ک اسن کاربر رو دیدم خیلی متعجب شدم ک ایشوت ک اینقدر ازشون تعریف میکنن با این لحن و ادبیات تحقیرآمیز صحبت میکنن

نمیدونم منظورتون از این سفسطه چی هست. 

حسادت. به کی؟ به چی؟  برای چی.؟

من بتظرم اطاعت بی چون و چرا  و بزرگ کردن کسی ک هیچ شناختی در عالم واقع نداریم خیلی مضحک هست.