2777
2789
عنوان

چقدر زشته که تو خوابگاه دزدی میکنن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 72 پست
اره مث اینکه😂

اووه حالا ما اتاقامون یخچال داشت اما طرح ضیافت ی دانشگاه دیگه رفتم.یخچال تو راهرو بود قابلمه رو با غذا میبردن.از کدو بادمجون هم نمیگذشتن بعضیا

همتای مامانم بودم❤

هم خونه هاتون دوستای خودتون بودن؟ چند نفر بودن؟ خوش ب حالتون واقعا🥲🌱 دعا کنین منم امسال رشته و د ...

من ترجیحم اصلا به خوابگاه نیست 

ما با اینکه 20 سال پیش بود هنوز اوضاع به این راحتی نبود 

لز داشتیم 

بعضیا همه گند کاری میکردن 

لخت لخت از حموم میومد بیرون دلد میزد میگفت بیاین منو نگاه کنین 

یا مینشستن واسه هم وکس انداختن جاهای ممنوعه

برا منی که دختر ارومی بودم واهل این چیزا نبودم برام خیلی سخت بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم خونه هاتون دوستای خودتون بودن؟ چند نفر بودن؟ خوش ب حالتون واقعا🥲🌱 دعا کنین منم امسال رشته و د ...

اول شش نفر بودیم یکی از بچه ها بدقلق بود یه ترم تحملش کردیم از ترم بعدش که دومین ترم دانشگاه بود پنج نفر بودیم تا اخر کارشناسی با هم بودیم  .فقط یکی ازبچه ها دوستم بود مابقی بعدا دوست شدیم وهمچنان درارتباطیم بعدازچندسال همه با هم.اونموقع ها جو دانشگاه باالان خیلی متفاوت بود .ما الان یه گروه داریم از همکلاسیای دوره کارشناسی هم خانوما هم اقایون همه هستن تو گروه جودوستانه توام با احترام بودبین همکلاسیها همیشه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

ان شاا..تلاش کنی حتما قبول میشی

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
من ترجیحم اصلا به خوابگاه نیست  ما با اینکه 20 سال پیش بود هنوز اوضاع به این راحتی نبود&nbs ...

یا ابلفضلللل😐😐😐😐

عمرا اگه برم خوابگاه چه جای چندشیه😑😐

منم ادم ارومیم فکر کنم اگه برم خوابگاه اونجا خیلی اذیت بشم🥺 

من خوابگاه ازاد بودم یهسوییت سه اتاقه بود 

اتاق ها دو تخت و چهار و شش بودن 

من چهارتخته بودم دوتا ارشد بودن که دو سه روز در هفته بودن و من و دوستم 

از این مسخره بازیا  نبود ولی 

خانمی که می اومد اتاقو تمییز کنه پاور بانک شیائومی پنج هزارمو برد 😏😏😏

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
یا ابلفضلللل😐😐😐😐 عمرا اگه برم خوابگاه چه جای چندشیه😑😐 منم ادم ارومیم فکر کنم اگه برم خوابگاه ...

اره بخدا 

بدیهاش به خوبیهاش میچربه 

ما تو سرما پتو پیچ نیرفتیم تو راه پله ها درس میخوندیم یا پشت بوم 

ولی 2 تا دوست خوب پیدا کردم با اونا بعد خونه گرفتم خیلی خوب بود