2777
2789
عنوان

چقدر زشته که تو خوابگاه دزدی میکنن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 72 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه عقد کرده بودم شب پیش نامزدم بودم

صبح منو فرستاد خوابگاه.با جیب پر  صبح ساعت 7 دم خوابگاه بودم 

وقتی رفتم توی اتاق استراحت کنم دیدم ک دوستم رفت سر کیفم .

خیلی ناراحت شدم هیچی نگفتم فقط بعدا ک از اتاق رفت بیرون با هماهنگی دوستم رفتم پولامو برداشتم .

چون بار اول هم دست درازی کرده بود چیزی نگفته بودم .

توی خوابگاه باید خیلی مواظب باشی 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

اشپزخونع و یخچال برای چند تا اتاق مشترکه

بستگی داره ب مدل خوابگاه. اونایی ک‌ سوییتن هر سوییت یه اشپزخانه. 

اونایی ک اتاق اتاق و‌کریدورن ، ی اشپزخونه مشترک برا چند تا اتاق

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
اینجوری ام نیستااا... منم خوابگاهی بودم. غذا برداشتن دزدی نبود ک . درسته حرص ادمو درمیارن ولی طبیعیه ...

تو ی اتاق اره 

ما هم همه سر ی سفره مینشستن غذا میخوردن یا مثلا یکی میدید میگفت وای چه خوشمزه یرا هم یه بشقاب کوچولو میبردن 

ولی اینکه کامل ی اتاق دیگه بیاد غذاتو بخوره عین نامردیه 

غذا که میدزدن هیچ. لباسم میدزدن. جرات نداری بگی مال منه. همچین دعوا راه میندازن که ندید بدید فقط مگه تو از اینا داری. ما خوابگاه که بودیم اوایل لباسامو میدزدیدن. بعد یه بار یه شلوارک نو خریده بود اومدم براش نشونه گذاشتم. د زدیدنش منم پای یکی دیدمش شروع کرد کولی بازی که مال خودمه. منم نشونه رو رو کردم بعدم شلوارک جلو روش انداختم تو سطل آشغال