سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید میدونم اشتباه کردم ولی راهنماییم کنید دیروز واکسن پسر خواهرمو زدیم تب نکرد تا ۱۲ شب یهو شد ۳۸ درجه بچه خیلی گریه میکرد وحشتناک دارو بهش دادیم ولی تا اثر کنه طول کشید تو همین هین خواهرم هی جیغ میکشید خواهرم و شوهرش با ما زندگی میکنند بعد شوهرش عصبانی شد سرش داد کشید خواهرم شروع کرد زدن شوهرش من ترسیدم بچه بغلشون بیافته رفتم جداشون کردم گفتم سر خواهرم داد نکش لطفا به بچه اهمیت زدید رومو برگردوندم که برم یهو شوهر خواهرم برگشت گفت تو ساکت شو حرف ببر بیار معرکه در صورتی که ته این مدت زندگی شون من هیچ وقت بهش بی احترامی نکردم یا کار و حرفی نزدم ناراحت شه حیلی ناراحت شدم کنترلم ازدست دادم و فوش دادم الانم اون از من خیلی ناراحته و خواهرم خیلی غصه میخوره چیکار کنم بنظرتون که ببخشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا به تو ربطی نداشت خوب بود بچه رو میگرفتی خودت میومدی یه اتاق دیگه.خواهرت شوهرشو زد چیزی نگفتی ولی به اون بدبخت دادو بیداد کردی که سر خواهرت داد نزنه؟تازه فهشم دادی بهش😒
من نمی خواستم اصلا حرف بدی بزنم بهش اول کلا نباید دخالت میکردم ولی چون تو بچگی دیدم پدرم مادرمون میزنه ترسیدم الان خواهرم کتک بخوره فقط اول جداشون کردم گفتم دادنزنید خواهرم کلا رفتار درستی نداره هیچ وقت خیلی بهش گفتیم مهربون تر باش و..... ولی من اصلا انتظار نداشتم حرف بشنوم و الانم خیلی پشیمونم