2777
2789
عنوان

دعوا

606 بازدید | 33 پست

سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید میدونم اشتباه کردم ولی راهنماییم کنید دیروز واکسن پسر خواهرمو زدیم تب نکرد تا ۱۲ شب یهو شد ۳۸ درجه بچه خیلی  گریه میکرد وحشتناک دارو بهش دادیم ولی تا اثر کنه طول کشید تو همین هین خواهرم هی جیغ می‌کشید خواهرم و شوهرش با ما زندگی می‌کنند بعد شوهرش عصبانی شد سرش داد کشید خواهرم شروع کرد زدن شوهرش من ترسیدم بچه بغلشون بیافته رفتم جداشون کردم گفتم سر خواهرم داد نکش لطفا به بچه اهمیت زدید رومو برگردوندم که برم یهو شوهر خواهرم برگشت گفت تو ساکت شو حرف ببر بیار معرکه در صورتی که ته این مدت زندگی شون من هیچ وقت بهش بی احترامی نکردم یا کار و حرفی نزدم ناراحت شه حیلی ناراحت شدم کنترلم ازدست دادم و فوش دادم الانم اون از من خیلی ناراحته و خواهرم خیلی غصه میخوره چیکار کنم بنظرتون که ببخشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر گرفتاری، اخه نداشتن خونه بگیرن این وسط بچه رو میخواستن چکار، بعد هم زن و شوهر دعوا میکنن شما چی میخوای اون وسط 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
معذر خواهی کردم ولی قبول نمیکنه

ی دسته گلی چیزی بخر براش یا ی شب ی غذایی که دوس داره بپذ بگو فقط به افتخار آشتی کنون با شوهر خواهر خوبم

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

من نمی خواستم اصلا حرف بدی بزنم بهش اول کلا نباید دخالت میکردم ولی چون تو بچگی دیدم پدرم مادرمون میزنه ترسیدم الان خواهرم کتک بخوره فقط اول جداشون کردم گفتم دادنزنید خواهرم کلا رفتار درستی نداره هیچ وقت خیلی بهش گفتیم مهربون تر باش و..... ولی من اصلا انتظار نداشتم حرف بشنوم و الانم خیلی پشیمونم

معذر خواهی کردم ولی قبول نمیکنه

ولش کن 

دیگه هم بچه خواهرتو واسه واکسن و جاهای دیگه خودتو قاطی نون 

خواهرتم مقصر بوده جلوی شما شروع کرده زدن شوهرش 

دیگه بچه تب داشته جیغ ک داد نداره که

چقدر گرفتاری، اخه نداشتن خونه بگیرن این وسط بچه رو میخواستن چکار، بعد هم زن و شوهر دعوا میکنن شما چی ...

ولی گفتنش اسونه ممکنه خیلی دعوا بد باشه نتونی ساکت بمونی

یک عدد چپی 

من نمی خواستم اصلا حرف بدی بزنم بهش اول کلا نباید دخالت میکردم ولی چون تو بچگی دیدم پدرم مادرمون میز ...

طبقه بالا زندگی میکنن ؟؟ دیگه نرو خونشون که بهت نگه حرف ببر و بیار 

واقعا برا هردوشون متاسفم