2777
2789

چن دقیقه پیش باهاش صحبت کردم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد که سوالاتی که نی نی سایتیا مطرح میکنن توش ایهام داره اشعار حضرت حافظ نداره.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

چرا نفهمیدم چی گفتی 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

خیلی دوسش دارم 

خیلی دوسم‌داره 

کنارشم خیلی خوبه خیلی 😍😅

من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍

۴سال به خاطرش جنگیدم 

۴سال سختی کشیدم درس خوندم تا فاصله طبقاتی که داشتیم و حفظ کنم 

۴سال بدون هیچ امیدی از طرف اون جنگیدم براش 

بعد از ۴سال که همه جنگ و جدلام با زندگیم تموم شد بهش پیشنهاد ازدواج دادم اولش نزاشتم جوابمو بده اما تو همون روز کذایی جواب مثبت داد بهم اما فایدش چی بود؟ 

وقتی من با هزار امید و آرزو نتونستم بهش بگم که چیشد و بدون حرف گذاشتم و رفتم

خیلی دوسش دارم  خیلی دوسم‌داره  کنارشم خیلی خوبه خیلی 😍😅

خوش به حالت که کنارشی.... اشکام ریخت

خوشبخت بشید ان شاءالله 

حسین دعای مستجاب مادرم.....                      هیچی ازم نپرس هیچی