یک سوال دارم کسی بوده با قرص اورژانسی حامله بشه؟؟؟ من رابطه پرخطر داشتم احتمالا روز تخمک گذاریم بوده 20 ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم یک 1 نیم بود اونو خوردم احتمال داره حامله بشم؟ 3 روز میگذره از قرص خوردن پریود نشدم فقط زیر دلم سمت راستم یکم درد داشتم و دیروز دور نافم درد میکرد امروزم سینم یکم درد میکرد
نمیدونم یکیومیگفت سه تا قرص خوردم نیفتاد دیگ خدا داند
اورژانسی نمیدونی چیه نه؟
امیدوارم از نوجوانهای سایت نباشی
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
استارتر اینجا فقط چندتا بچه اومدن نظر میدن. بیا خصوصی
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خیلی کم اتفاق می افته که با خوردن قرص باردار بشی ولی دیدم کسی که اورژانسی خورده و باردار شده به گفته خودش.اگه موقع پریودیت نباشه که با خوردن قرص اورژانسی پریود نمیشی سر وقت خودت باید منتظر پریودیت باشی درضمن این قرص باعث تاخیرپریودی هم میشه
ببین تا ۱۰ روز ممکنه طول بکشه پریود بشی.من چن بار خوردم بعد یکهفته پری شدم.اون علائمی هم که میگی بخاطر قرصه کل سیستم بدنتو بهم میریزه تا پری بشی هر روز علائمت بیشتر میشه.نگران نباش.
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹