2789
عنوان

همسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2881 بازدید | 45 پست
حق داری منم گریم گرف بجات🥲🤌

امروز آرزوی مرگم و دارم

همه تصوراتم خراب شده و نمی تونم هضم کنم عشقم باهام اینجور برخورد کرده کسی که جونش برام می رفت اینهمه حرف بارم کرده باشه

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی خونه نیست یه دل سیر با صدای بلند گریه کن....آروم میشی....سعی کن از یادت بره....زندگی همه همین ط ...

هفت و نیم میره سرکار

با مادرشوهرم لینا تو یه طبقه زندگی می کنیم هرچی گریه می کنم وقتی تنهام و نیستش بازم آروم نمیشم

اصلا برام عادی نیست! آنچنان لیلی و مجنونی بودیم که خدا میدونه الان چند روزه عوض شده میبینه من چقدر ...

دقیقا حال و روزتون مثل ماعه دارم خفه میشم بخدا از دیشبه نخاببدم

زندگیت را خودت مینوازی مهم نیست چند نفر مهمان موسیقی زندگیت میشوند . فقط خودت تا آخر شنونده ی خودت خواهی ماند ...  

عزیزم خودتو ناراحت نکن تو دعوا ممکنه همچین حرفایی پیش بیاد 

حست رو میفهمم و درکت میکنم میدونم حس میکنی دیگه درست نمیشه دیگه نمیتونی بهش عشق بورزی و اینا..

اما مطمئن باش این حسا زودگذرن فقط بسپار به زمان همه چی حل میشه عزیزدلم اگه قرار باشه با این دعوا ها زن و شوهر از هم سرد بشن یا رابطشون بهم بخوره که خب همه زندگیا به ۵ سال هم نمیکشید 

درس میشه خودتو ناراحت نکن

تا حالا اینجور باهام برخورد نکرده بود😔

اونکه ذهنت مشوش هست حق داری، ولی اگر زمینه‌ای نداره خب پس صرفا جای نگرانی نیست...ولی اگر مشکلی رو حدس میزنی سعی کن بپرسی و برطرف کنی چون اون وقت مشخصه که این صحبت ها رو از سر استیصال و عصبانیت نزده و واقعا ناراحتی گوشه‌ی قلبش هست ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
نه بابا  برمیگرده همه چیز به روال سابق  باز اینقد باهم خوب نیشین که این دعوا کمرنگ میشه ...

امیدارم واقعا درست بشه چون حال روحیم خیلی بده

دقیقا حال و روزتون مثل ماعه دارم خفه میشم بخدا از دیشبه نخاببدم

همه چیز یه شبه خراب شد میشه آخه مگه😭

عزیزم خودتو ناراحت نکن تو دعوا ممکنه همچین حرفایی پیش بیاد  حست رو میفهمم و درکت میکنم میدونم ...

امیدوارم چون امشب گفت بیا پیشم و من رفتم ولی ثانیه ای نگاهش نکردم انگار با یه غریبه در تماس بودم 😔

اصلا برام عادی نیست! آنچنان لیلی و مجنونی بودیم که خدا میدونه الان چند روزه عوض شده میبینه من چقدر ...

یه بخشش خوب به نیازمندا بکن بذار یکم انرژی مثبت اطرافت به جریان بیفته درست میشه

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
یه بخشش خوب به نیازمندا بکن بذار یکم انرژی مثبت اطرافت به جریان بیفته درست میشه

التماس دعا دارم 

الهی خدا عزیزاتونو حفظ کنه دعا کنین حالم خوب شه سابقه افسردگی دارم