2777
2789
عنوان

مادرم...❤

235 بازدید | 6 پست

مادرم به دستهای خشک و ترک خورده و زحمت کشیده ات

به چروک های پیشانی و زیر چشم هایت

به تک تک موهای سفیدت

به عمر گرانبهایت

به بدن رنجیده خاطر و خسته ات

به تمام دردهای جسمی و روحی ای که مجبور به مدارا با آنها هستی

به همه اینها قسم

به همین روز، ساعت ،دقیقه قسم

بخاطر تو،بخاطر غم هایت،بخاطر عرق روی صورتت،بخاطر نگرانی هایت ،بخاطر شب بیداری هایت،بخاطر پرستاری هایت،تو را به آرزویت میرسانم....

بخاطر تو، خودم را به جایگاهی میرسانم که تو میخواهی

تا بتوانم تمام زندگی ام را،تمام دار و ندارم را به پایت بریزم و گوشه ای از محبت های بی پایانت را جبران کنم...

مادرم،

من، تنها دخترت ،تا آخر عمرم و اخرین نفس هایم کنیزت خواهم بود و گدا و تشنه محبت تو...

من را بخاطر تمام خوبی هایت که بی هیچ چشم داشتی بودند،ببخش...

سنگ صبورم،زیباترینم،مهربان ترینم،دوستت دارم....

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ماآادر پرستار دلمم 

ای روشنی بخشو چراغ منزلم😍❤❤❤

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
ماآادر پرستار دلمم  ای روشنی بخشو چراغ منزلم😍❤❤❤

😍😍😍😍

سلطان غم، چشم و چراغم مادر
تنها گل گلزار باغم مادر

بعد از خدا تنها امیدم مادر
من با دعایت روسفیدم مادر😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر سخت که ببینی مادرت داره زیر بار مشکلات هم میشه ولی نمیتونی کاری بکنی 😭هی خدا برای همه درست کن

خدا دیدن همچین چیزی رو واسه هیچ فرزندی نیاره...

من که دیدم و تنها امیدم اینه که با دعای مادرگ بتونم واسش جبران کنم و بعدا نوکریش رو بکنم،براش اون زندگی ای رو بسازم که لایقشه نه زندگی الانش...😔💔

خدا دیدن همچین چیزی رو واسه هیچ فرزندی نیاره... من که دیدم و تنها امیدم اینه که با دعای مادرگ بتونم ...

منم همیشه به خدا میگم کمکم کن بتونم کمکش کنم ولی همه مشکلات مالی نیست بعضیا روحیه و تو فقط میتونی سنگ صبور باشی هیچ کاری ازت ساخته نیست متاسفانه خیلی سخته که غصه خوردن مادرتو ببینی الهی خدا واسه هیچکسی نیاره 

منم همیشه به خدا میگم کمکم کن بتونم کمکش کنم ولی همه مشکلات مالی نیست بعضیا روحیه و تو فقط میتونی سن ...

دقیقا حق با شماست...

ادم گاهی هیچکاری از دستش برنمیاد...

من الان هیچ وقت نمیتونم داغ فرزندی که مادرم رو دیده واسش از بین ببرم...

الهی هیچ مادری هیچ غمی نداشته باشه...