2777
2789

سلام دوست جونیا میشه کمکم کنید ؟

من و همسرم یک ساله که برای بارداری اقدام کردیم ، اما به کسی یچزی نگفتیم حتی به پدر و مادرمون چون فکر کردیم که این یه چیز شخصیه ، و اگر بگیم تو کل فامیل پخش میشه و بعدش نمیشه از سوالای بیشتری که می پرسن جلوگیری کرد .هم اینکه اگه یه وقتی بچه دار نشدیم ، دیگه خانواده هامون غصه نمی خورن . مشکل من اینه که وقتی وارد مهمونی میشیم یا تو یه جمعی قرار می گیریم همه به ما حمله می کنن که چرا بچه دار نمیشین یا مدام سوال می پرسن چرا بچه نمی خواین . بعضی تیکه و متلکاشون خیلی دلم رو درد میاره . نمی دونم چطوری جوابشون رو بدم که هم محترمانه باشه و هم ناراحت نشن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه همینن عزیزم والا ما هنوز یسال نشده عروسی کردیم میپرسن کی بچه دار میشید و ...

واقعا یچیز شخصی و خصوصیه ک ربطی بکسی نداره

من کسی بپرسه میگم ببینیم خدا چی میخواد یا یجور میپیچونم بحثو عوض میکنم با کسی ک راحتم اگ بپرسه میگم عه نمیدونستم اجازه اقدام داریم حالا ک گفتی با شوهرم درمیون میذارم دیگ طرف خودش میفهمه فضولی بوده حرفش....