2777
2789
عنوان

امروز کلاس زایمان بودم

127 بازدید | 18 پست

خانوم ماما گفت نمیخواد روز اول که میایین برا زایمان برا بچه بجز لباس و پوشک چیزی بیارین موقعه که مرخص میخوایین بشین بتو و کریر اینا بیارین 

یعنی پتو اینا لازم نمیشه؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پتو دورپیچ براش ببر با قنداق فرنگی

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

ساک کودک که می‌بری تو همون یه دست لباس بزار ترجیحا دکمه ای باشه نافش اذیت نشه به دستم برای ترخیص یه پتو اگ‌زمستون دستکش و کلاه و قنداق مای بیبی و نوار بهداشتی برای خودت شیر دوش حتما ببر و شیشه شیر دستمال کاغذی لیوان یکبار مصرف برای خودم برای ترخیص یه لباس راحت و گشاد بزار ترجیحا مانتو عبایی چیزی که بتونی بپوشید و یه کفش ببر بعد زایمان ورم داری تو پات نمیره کفش خودت

به اونا که نمیخوای بدی دست همراهته دیگه

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
اون گفت نیار حتی چندبار هم تاکید کرد

خب ببرين بذارين تو ماشين هر موقع لازم شد بردارين ببيرن استفاده كنين

كي ميخواد از بيمازستان دوباره برگرده برا هر وسيله به خونه

وااا عزیزم خب اومدیم و یه مادر شیر نداشت یا هرچیزی بچه از گشنگی تلف بشه باید باشه

دقیقا منم این سوال رو پرسیدم گفت شما کارتون نباشه ما یه کاری میکنیم شير بیاد😐

گفت فلاکس و شیشه اینا بیارین هم نمیزاریم بیارین تو

ما كه برديم استفاده هم كرديم 

همه چي لازم هم شد

حتي يك دست لباس كم هست

يكي رو بعد زايمان بلافاصله تنش ميكنن

يكي هم تو بميارستان ميبرن بچه رو حموم ميكنن تنش ميكنن حتي حوله هم لازم شد

يكي هم محض احتياط برداشته بودم كه يوقت كثيف شد تنش كنيم

من سه دست لباس برده بودم

پتو قنداق پوشك بچه شيشه شير شير خشك فلاسك و ابجوش حوله

اينا برا بچه بود

برا خودمم كمپوت اب ميوه نِي ليوان يبار مصرف پوشك زايماني لباس زير همه اينا لازم شد

بنظرم هرچیزی ک فک میکنی لازم میشه 

یه لیست بردار هر زمان ک یادت اومد یا کسی راهنمایی کرد مثل همین الان ک کاربرا میگن ...

داخل لیست بنویس همشو

چون هم هول هولی وسایل جمع نمیکنی

قشنگ همچی یادداشت شده یادت نمیره یا وسواس نمیگیری ک چی یادت رفته چی لازم بود ... 

و هم از طرفی خیال خودت راحته ک تو هرشرایطی وسایل مورد نیازشو داری بنظرم مادرایی ک تجربشو دارن خیلی بهتر کمک میکنن