2777
2789
عنوان

جلسه دوم خاستگاری باید چجوری باشه؟

486 بازدید | 13 پست

قراره بریم برای بار دوم خونه دختر خانم. باید چی ببریم؟ چی بگیم به عنوان خواهر و مادر داماد؟ حالا صحبتای دختر خانم وبرادرم رو که خودشون میگن ما چی بگیم به اونا؟  خیلی کم حرفیم اصلا نمیدونم چی بگم

من شنیدم جلسه دوم باید خانواده دختر بیان خونه پسر تا رفتار و زندگی طرف مقابل رو ببین. این درسته آیا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفهاشون رو کامل زدن دختر و پسر ؟ اگه نه ، فعلا نرید بذارین مدتی حرف بزنن تلفنی یا بیرون ، ا‌گه به نتیجه رسیدن و جواب مثبت بود شما دعوتشون کنین خونه تون و همونجا هم قرار بله برون بذارین

عجب 
نه فقط یک جلسه رفتیم که حرفای کلی رو زدیم . 

خوب پس حالا حالا کلی راه دارین ، بذارین دختر پسر تلفنی واتساپی بیرون با هم یه مدت حرف بزنن ، تو جلسه نمیشه حرف زد و به شناخت رسید

عجب 
بیرون ؟ یعنی جلسه دوم خاستگاری باید بیرون باشه؟

اره کافی شاپ پارک و... و به مشاور مراجعه میکنند بعد اگر اوکی بودن به خانواده ها اعلام میکنن و بعد برای بله برون میرید خونه عروس 

خوب پس حالا حالا کلی راه دارین ، بذارین دختر پسر تلفنی واتساپی بیرون با هم یه مدت حرف بزنن ، تو جلسه ...

پس به مامان دختر خانم بگم جلسه دوم هر جور و هر جا خودتون صلاح میدونید باشه. نگم که دوباره میایم خونتون برای آشنایی و اینا 

پس به مامان دختر خانم بگم جلسه دوم هر جور و هر جا خودتون صلاح میدونید باشه. نگم که دوباره میایم خونت ...

اول با داداش صحبت کنین ببینین چه جوری راحته مثلا تلفنی یا حضوری و کجا .. بعد زنگ بزنین بگین پسرمون اینطوری میگه نظر دختر خانم شما برای شیوه ی ادامه ی اشنایی چیه 

عجب