2777
2789
عنوان

بچه ی ۳ ساله اینو نباید متوجه بشه؟

508 بازدید | 44 پست

ما مستاجریم و خونمون طوریه که با صاحبخونه حیاط مشترک داریم .دخترم خیلی دوسشون داره و تا حواسم نیست میره خونشون .مجبورم درو قفل کنم که زیاد نره .منعش میکنم بدتر شده .

اونام خودشون نوه دارن  چیزی  نمیگن ولی خب مشتاقم نیستن بچم بره اونجا زیاد(برداشت منه)

وقتی میره دیگه اصلا با حرف من خونه نمیاد .

گفتم یمدت هیچی نگم هروقت خواست بره دیدم زودتر میاد.

حالا امروز دیدم صدام میکنه دیدم تو کوچه دم دره نمی تونه سه چرخشو بیاره تو 😤 هزاربار گفتم تو کوچه نرو .بزور اوردمش  داخل و گفتم حق نداری دیگه تو حیاط بری ...میگم دیگه تنهایی نرو کوچه میگه میرم😕

منم کلی حرص خوردم دعواش کردم.

اصلا بچه ی شری نیستا ولی خودسره واسه خودش میره .زورم تو کتش نمیره .چیکار کنم حالا ؟کلا در اتاقو قفل کنم همیشه نره پایین .یه کوچولو یساله دیگم دارم واسه همین نمیتونم باهاش یسره برم پایین  بمونم

گرنگهدار من آنست که من میدان    شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...عشقم دخترم❤❤❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
میگم بچه ۶ ساله که نمیتونه تا ۶ بشماره عادیه ؟

مدرسه بره درست میشه حرص نخور

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

قفل کردن اینا که کار درستی نیست ولی باید دنبال راه حلی باشی که ازت حساب ببره و به حرفت توجه کنه 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

با دکترش یه مشورت کنید حتما 

ینی باهاش کار کردید و یاد نگرفته؟!

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

فکر نکنم عادی باشه 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.