2777
2789
عنوان

فاصله سنی بین بچه ها

323 بازدید | 14 پست

کسی هست فاصله سنی بین بچه اش 3 سال باشه؟تازه فهمیدم باردارم😕.استرس گرفتم.

دخترم حتی نمیزاره بچه خواهرمو بغل کنم.چطور کنار بیاد

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍

مبارکه.کم کم امادش کن.زیر نظر روانشناس

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوبه والا من با خواهرم ۸ سال و با برادرم ۱۷ سال فرق داریم خیلی دنیاهامون از هم متفاوته فاصله سنی کم خیلی بهتره تا زیاد

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

من بزرگه 2سال و دوماهش بود دومی اومد دنیا واقعاسخت بود اولش اما الان دارن کم کم راه میوفتن. کوچیکه هشت ماهشه

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄

فاصله سنی کم خیلی خوبهه یه مدت بگذره با هم کنار میان و رابطه خوبی بینشون‌ شکل میگیره 

منو خواهرم فاصلمون‌ دوازده ساله هیچوقت نتونستیم همو درک کنیم😂💔

از خون جوانان وطن لاله دمیده!)
بچه بزرگت بهانه نمی گیره؟خودت به کارهات میرسی؟

نه اصلا بهانه نمیگیره خیلی دوستش داره خیلی کمکم میکنه تا چیزی بخوام سریع برام میاره البته خیلی حواسم هس بهش ک یکدفعه سره نی نی نره.خودمم فعلا شکرخدا مشکلی ندارم ب کارام میرسم.

نه اصلا بهانه نمیگیره خیلی دوستش داره خیلی کمکم میکنه تا چیزی بخوام سریع برام میاره البته خیلی حواسم ...

برای منم دعا کن.آمادگی مثبت شدن تست رو نداشتم ینی تا دو سال دیگه نمیخواستم😐

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
برای منم دعا کن.آمادگی مثبت شدن تست رو نداشتم ینی تا دو سال دیگه نمیخواستم😐

عزیزم نگران نباش هیج سختی نداره شاید باورت نشه من همش میگم کاش دوقلو بودن چون واقعا اذیت نمیشم

شما هم ان شالله بارداری خوبی داشته باشید