2777
2789

دوس دارم نماز بخونم... اما هردفعه ک میخوام بخونم نمیشه...یا حس میکنم خدا سر نماز ازم بدش میاد... کاری ندارم...اما بنظرتون امام حسین منه بی نمازو میطلبه؟؟اسم کربلا میاد اشک تو چشام جمع میشه...خیلی حسرت کربلا رفتن دارم...اما نمیشه پولشو نداریم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من مبحث طلبیدن ی چیز من دراوردیه همه جا بحث پوله .. هر کی مخالفه ریپلای نکنه حوصلتون رو ندارم

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
صد درصد اینجور تاپیکا جنگ میشه تهشم قفل میشه 😁

دقیقا😂😂😂

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

عزیزم خدا گروکشی نمیکنه ک چون نماز نمیخونی کربلا نبرت اما حواست باشه نماز واجبه و کربلا مستحب.

با خودت قول و قرار بذار ک حتما نماز بخونی.یکی از بهترین راهها هم رفتن ب مسجده.تو خونه هی شیطون گولت میزنه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

مگه ی نماز خوندن چقد وقت میبره.تازه وقتی خواستی نماز بخونی همون لحظه بخون چون شیطان هر کاری میکنه نزاره بخونی مثل این تفکرت و گرن خدا همه رو دوست داره حتی از ادمای بد نا امید نمیشه بلکه توبه کنند

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است

آره امام حسین حتما دوستت داره و می طلبه 

ولی خدای امام حسین از خود امام حسین خیلی خیلی مهربون تر هست و خیلی خیلی دوستت داره و مطمین باش وقتی وضو بگیری و به نماز بایستی با روی باز و محبت قبولت می‌کنه، حالا هر گذشته ای هم داشته باشی و هرکاری هم که کرده باشی خدا با آغوش باز قبولت میکنه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

خواهرشوهر من یه چک زد تو گوشم هنوز که هنوزم از دل چرکینم ببین چطوری صبح تا شب برای نماز میخونه همین یه هفته قبل هم کربلا بوده و برگشته به نماز و کربلا نیست به اینه،حق الماسی گردنت نباشه اون دنیا امام حسین بیاد شفاعتت رو بکنه وگرنه به ادا باشه خواهرشوهرم و نیرو طایفه اش همه ادا دارن.

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔

چه ربطی داره من متنفرم از این چیزای دینی ولی خب عاشق امام رضام دلیلیشم نامعلومه 

من یه دختر خوشبختم به دو دلیل اولش داشتن مامان بابای پایه، دومش پوست عالی و دماغ خوب، شاید اگ تک فرزند نبودم خوشبخت تر هم میشدم😊 اینم بگم ک من خوشم از چیزای دینی نمیاد پ لطفا وقتی چیزی میگم ک خوشت نمیاد ریپلای نکن وقتی خودت عاشق خدای عاشق امام های و....  دلیل نمیشه بقیه هم اینجوری باشن 
خواهرشوهر من یه چک زد تو گوشم هنوز که هنوزم از دل چرکینم ببین چطوری صبح تا شب برای نماز میخونه همین ...

بزنه تو کمرش نمازش

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
بنظر من مبحث طلبیدن ی چیز من دراوردیه همه جا بحث پوله .. هر کی مخالفه ریپلای نکنه حوصلتون رو ندارم

عصبانی نباش گل نیلوفر، 

منم یه وقتایی دقیقا مثل تو فکر میکنم ولی یه وقتایی هم یه چیزهایی میبینم که میفهمم واقعا طلبیدن وجود داره 

خودمم نمی‌دونم چند چندم با خودم

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

حوصله نداری ولی من ریپ میزنم😂

خیلیا پول دارن ولی فقط واسه جاهای دیگه تب دارن و حتی لحظه ای به فکرشون نمیفته زیارت برن.. ولی بعضیا در آمد کم دارن و یکسال شاید پس انداز میکنن و شوق دارن این ایام برسه و برن 

میدونی چرا؟ چون خود اصل کاری نمیخواد که برن ..اصل کاری همونه که باید خودش بخواد و دعوت کنه تا بری زیارتش 

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫