2777
2789

خواست بره ارایشگاه بهش گفتم پول نقد ببر کارت نکش پول تو کارت لازم داریم بعد گفت باشه دیدم پیام برداشت از کارت اومد ارایشگاه ۵۰ تومن میگیره  بعد دیدم پیامش ۱۰۰ تومن اومده زنگ زدم گفتم چیزی گرفتی چون پول توکارت و لازم داشتم گفته بودم کارت نکشی گرفت آره آب زرشک و آب انار خریدم🤨😐 بهش گفتم من بهت نقدی دادم که کارت نکشی مگه نگفتم لازم دارم میخوام برم دکتر بعد تو میری اب زرشک و اب انار میخری بخوری گوشی رو قطع کردم الان توراه داره میاد تصمیم گرفتم کارتارو ازش بگیرم باهاشم قهر کنم چون من هرچی میخوام از اینور اونور بزنم تا یه دکتر برم دلم نمیاد بعد اینجوری پول ب فنا میده اونم ازکارت من چون پولا خرجی مون تو کارت من پولا پس انداز تو کارت خودش من همش صرفه جویی میکنم‌بعد یه روز که خونه باشه تاشب ۵۰۰ تومن هدر میده ابمیوه میخره تخمه میخره چیپس و پفک میره قناری و مرغ عشق و استخر و سرسرهای ابی و.....  بعد من فریزرم خالی شده باید صبرکنم تا سرماه که حقوق بدن اگرم چیزی بگم میگه برو از اونا که پس انداز کردی خرج کن ولی نمیفهمه که پس انداز چیه شوهر شمام همینطوره؟

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح تا شب کار میکنه اجازه نداره ی اب میوه بخوره؟؟ با نخوردن میخای پس انداز کنی؟ 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

بابا خرج کن بره پس انداز کیلو چند منکه اگه شوهر کنم ولخرجی میکنم😂😂

برای‌ترسیدن‌به‌وقت‌بوسیدن!برای‌تغییر‌مغزها‌که‌پوسیدن!برای‌حسرت‌یک‌زندگی‌معمولی!برای‌سگ‌های‌بی‌گناه‌ممنوعه!برای‌این‌بهشت‌اجباری!برای‌این‌همه‌شعارهای‌توخالی!برای‌مرد،میهن،آبادی!برای‌دختری‌که‌آرزو‌داشت‌پسر‌بود!برای‌زن‌،زندگی‌،آزادی!:)🖤

وقتی شوهرت اینجوریه از خودت نزن اگه شما هم گوشت و مرغت تمام بشه سریع بخری یا بری دکتر پولی نمیمونه که شوهرت خرج الکی بکنه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
یعنی با 50یا 100خرید کردن اون کارت خالی شد یا دکتر رفتن شما مشکلی پیدا میکنه؟ اگر اینطوره حق داری وگ ...

کارت خالی نشد ولی دیگه نمیتونم برم دکتر چون حماقت کردم آزمون رانندگی رد شدم ۳۰۰ باید بدم اونجا دکتر زنان و سونو و دارو هم که دیگه ۶۰۰ تومنی پام درمیاد خرج خونه تااخر ماهم هست من میخوام مدیریت کنم نمیذاره

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

پس انداز اخه به چه قیمتی به قیمت عذاب کشیدن و سر یه آب زرشک دعوا راه انداختن دنیا رو یکم شل بگیر دختر 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

چ ربطی داره،بعضی وقتا آدم. مشکل داره باید پس انداز کنه که بتونه بره دکتر،منم اقدمیم اگه بخوام همش پول استخر و آب انارو فلان بدم که نمیتونم دکتر برم،وقتی دکتر واجب تره باید اونم خودشو کنترل کنه

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر

هروز هروز آب انار خوردن و آب زرشک خوردن و کافه رفتن و قهوه سفارش دادن و... اینا میشه ولخرجی باعث میشه  ب هیچ جا نرسیم یه ماشین زیر پامون نیست میگم بخر میگه نههه من ماشین مدل بالا میخوام پس انداز کنیم بعد میخرم ن پس انداز میکنه ن حداقل یه پراید که زیر پامون باشه