2777
2789
عنوان

بابام..😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 60 پست

چهارساله بابام رو ندیدم قلبم درد گرفت

خیلی درکت میکنم تا چهلمش که انگار رو زمین نیستی گیج و منگ

بعد کم کم به نبودنش عادت میکنی، یه عادت تلخ

هیچ وقت دیگه نه خیلی خوشی نه خنده ات از ته دله

همیشه یه تیکه از وجودت نیست

مراقب مادرت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحشون شاد😔😔خودمم بابام فوت شده،آدم خوبا نمیمونن، چن سالتونه؟

کاش میشد وقتی که بابام رو خاک میکردن منم خاک میکردن که نمونم با انقد حسرت 🥺😭این عدالت نیس من فقط سه سال بابا داشتم 😭😭

پدرم آغوش من گرم تر بود یا آغوش زمین پس چرا رفتی؟🥺
تصادف😔😔😔😔😔؟؟

ن بابام تو معدن کار میکرد از ۱۸ متر ارتفاع افتاده بود پایین.۳۹ سالش بود.شب هفت محرم افتاد پایین یه شب تو کما بود ردز تاسوعا تموم کرد😔😔

من دلم یک زَخـــمِ نمک خورده اس... ღ
روحش شاد باشه 💚 پدرم آنقدر اذینمون کرده ،فکر نکنم بتونم درکتون کنم 😓😓😓

من بابام رو خیلی دوست داشتم و دارم همه ی خواهر برادران هم همین جور تا حالا بهمون حرف بدی نزدم بود بیمارستان که میرفتم میگفت بابا بچه هات کجا هستن اونا رو چرا تنها گذاشتی توی اون حال بدش بازم به فکر من بود بابای من داغ داداشم رو دید همش گفت چرا پسرم جلو چشمم رفت

مرسی عزیزم من بابام ۵۱ سالش بود یکشنبه تولدشه 😭😭😭امسال تولدش نیست تیر ماه که تولدم بود گفت شهریور ...

میدونم عزیزم خیلی سخته من که روز تولد بابام هر سال نابودم میگم خدایا فقط میخوام یه بار بابام بیاد به خوابم صداش رو بشنوم فقططططط دیگه هیچی نمی خوام آخه میدونی چیه من سه سالگی بابام رفت حتی صداش رو یادم نیست  به خدا شبی نیست که با گریه نخوابم 😭ولی نمیاد به خوابم 🥺

کاش میشد وقتی که بابام رو خاک میکردن منم خاک میکردن که نمونم با انقد حسرت 🥺😭این عدالت نیس من فقط س ...

نگو عزیز دلم هممون رفتنی هستیم

اینجور فقط مریض میشی

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
من بابام رو خیلی دوست داشتم و دارم همه ی خواهر برادران هم همین جور تا حالا بهمون حرف بدی نزدم بود بی ...

رووحشون شاد و در آرامش 

براش قرآن بخون، کارهایی انجام بده که مطمینی خوشحالش میکنی، اونا به دنیای ما اکاهترن ، از ناراحتی تون غصه میخورن

چهارساله بابام رو ندیدم قلبم درد گرفت خیلی درکت میکنم تا چهلمش که انگار رو زمین نیستی گیج و منگ بع ...

الهی بمیرم برا بابام انقد کوچولو بودم حتی نتوستم تو خاکسپاری یه دل سیر گریه کنم که این بغض چهارده ساله امروز نباشه فقط میگم بمیرم بابا برات که چقد مظلوم رفتی 

ن بابام تو معدن کار میکرد از ۱۸ متر ارتفاع افتاده بود پایین.۳۹ سالش بود.شب هفت محرم افتاد پایین یه ش ...

متاسفم واااقعا عزیزم😔😔😔😔😔😔😔😔منم بابام تصادف کرد😭😭😭

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
هر سال تولدش لحظه سال تحویل روز پدر تولد خودت و ........ بیشتر و بیشتر نبودش رو حس میکنی

من بابام یکشنبه تولدشه اولین باری هست که تولدش نیست تیر ماه که تولد دخترم بود گفت شهریور تولدم یادت نره من یادم نرفته ولی الان اون نیست اش