2777
2789
عنوان

بابام..😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 60 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اگه خواستی هر وقت درد و دل کنی من هستم چون مثل تو هر دقیقه دلم پر میزنه برا بابام 😔برا صداش برای محبتاش برای

پدرم آغوش من گرم تر بود یا آغوش زمین پس چرا رفتی؟🥺

خدابیامرزتش عزیزم درکت میکنم سخته..من ۲۰ روزبود عقد کرده بودم دختر ۱۸ ساله ابجیم تازه ۳ سالش شده بود بابام صحیح و سالم شبش خودم بیدارش کردم ک پاشو بابا برو سرکارت اخه شب کار بود کاشکی بیدارش نمیکردم خواب مونده بود من بیدار کردم رفت و دیگ صبح خبر اوردن...ای خدا خیلی سخته

من دلم یک زَخـــمِ نمک خورده اس... ღ
منم امروز خیلی دلم برای بابام تنگ شد.خیلی گریه کردم.الان یک سال و نیمه رفته.خیلی سخته .با کلمه نمیشه ...

روحشون شاد😔😔خودمم بابام فوت شده،آدم خوبا نمیمونن،

چن سالتونه؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
خدابیامرزتش عزیزم درکت میکنم سخته..من ۲۰ روزبود عقد کرده بودم دختر ۱۸ ساله ابجیم تازه ۳ سالش شده بود ...

تصادف😔😔😔😔😔؟؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
عزیزم اگه خواستی هر وقت درد و دل کنی من هستم چون مثل تو هر دقیقه دلم پر میزنه برا بابام 😔برا صداش ب ...

مرسی عزیزم من بابام ۵۱ سالش بود یکشنبه تولدشه 😭😭😭امسال تولدش نیست تیر ماه که تولدم بود گفت شهریور تولدم یادت تره من یادم نرفته ولی بابا خودت دیگه نیستی