من شوهرم یه دوستی داره که اون مجرده و یه بار به شوهرم پیشنهاد داده بود که بیا با دوستِ دوست دخترم دوست شو و خداروشکر شوهرم قبول نکرد و من ازش چیزی ندیدم اما الان حدود دوروزه داره با همون دوستش یواشکی صحبت میکنه و نمیذاره من نگاه کنم میگم چی بینتونه میگه به تو ربطی نداره رمز گوشیشم اصلا بمن نمیگه تنها چیزی که من بهش گفتم این بوده که ازت چیزی نبینم و دیگه باهاش حرف نزدم چکار کنم توروجون هرکی دوست دارین راهنماییم کنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
ادمی بخواد کاری بکنه میکنه شما فقط غیر مستقیم بهش بفهمون ک چ بلایی ب سرش میاری اگر کاری کنه
نمیدونم اخه میخواد بهم خیانت کنه یا نه چون یه بار به خودم گفته بود اگه یه روز منو نخواستی طلاقتو بگیر هرکاری دوست داشتی بکن ولی تو زندگیمون اینکارو بامن نکن