2777
2789
عنوان

کنکورانسانی1402

82 بازدید | 11 پست

بچه ها میشه یکم کمکم کنید من متوجه نشدم براکنکور انسانی چه کتابایی و باید بخونم انگار عمومیا حرفه پلی یجادیدم نوشته بودعربیو بخونید گیججج شدم میشه یه لیست ازین کتابارو بهم بدید قربون دستتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط زبان و دینی و فارسی حذف هستن دروس  علوم اجتماعی  تاریخ جغرافیا  منطق فلسفه ...

عزیزم شما میدونی باید حتما همه منابعی که گفتن روهموناروبخونیم ،آخه من دوساله تموم کردم دبیرستانو خیلیاروندارم بیشتر مال 1400.1401عه،اشکالی داره اگه کتابای خودمو بخونم؟با پی دی اف خیلی سخت میشه آخه:<

بهترین منابعی. که در کنکور به کارتون میاد کتاب های درسی هستش که به جز کتاب اقتصاد . کتاب های دیگه حدودا چهارسال هست که تغییری روشون اعمال نشده یعنی کتاب ها تغییری نکردن و شما به جز اقتصاد می تونید کتاب های خودتون و بخونید

برای اقتصاد هم من کتاب تست خیلی سبز اقتصاد رو بهتون پیشنهاد میدم که همراه با درسنامه هست و دوستانش خیلی کامله

بهترین منابعی. که در کنکور به کارتون میاد کتاب های درسی هستش که به جز کتاب اقتصاد . کتاب های دیگه حد ...

مثلا تو سایت اینجوری زده خیلیارو بعد توکتابام سالش کمتر ازونه اینجوری نیست مگه

داخل کتاب های من زده سال چاپ 1400 ولی برای شما رو زده 97 خب قطعا کتاب ها برای ما دوباره چاپ شده ولی در محتوای کتاب به جز چند درس فکر نمیکنم چیزی اضافه شده باشه اما برای اینکه مطمئن بشید می تونید فهرست کتاباتون و با فهرست پی دی اف ها تطبیق بدین