2777
2789
عنوان

فیلم ترکی

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 37 پست
من زیاد ندیدیم  مثلا عشق حرف حالیش نمیشه ک مطمئنم دیدی ، تو درم را بزن هم واقعا مسخره بود بنظر ...

مگه چه فیلمایی دیدی که فضلیت خانم خوبشون بوده؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مگه چه فیلمایی دیدی که فضلیت خانم خوبشون بوده؟

عشق حرف حالیش نمیشه ، دختران آفتاب ، گودال ، تو درم را بزن یکی دوتایی دیگه هم دیدم 

ولی اون بنظرم بهتر بود 

حالا تو بهتر از فضیلت خانم اگه بلدی بهم پیشنهاد بده دانلود کنم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
عشق حرف حالیش نمیشه ، دختران آفتاب ، گودال ، تو درم را بزن یکی دوتایی دیگه هم دیدم  ولی اون بن ...

هرجایی خیلی قشنگه 

بازی سرنوشت من  

دوتاشون درام و عاشقانه هستن....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عشق حرف حالیش نمیشه ، دختران آفتاب ، گودال ، تو درم را بزن یکی دوتایی دیگه هم دیدم  ولی اون بن ...

عزیزم فک کنم شما از سریالای کمدی رمانتیک و تینیجری خوشت نمیاد همینایی که گفتم هر ۴ تاشون خوبن

چکاوک 

کاراسودا(عشق بی پایان)

عروس استانبول 

هرجایی(تردید)

عزیزم فک کنم شما از سریالای کمدی رمانتیک و تینیجری خوشت نمیاد همینایی که گفتم هر ۴ تاشون خوبن چکاوک ...

آره طنز و کمدی دوست ندارم 

دیگه عروس استانبول تو الویتم گذاشتم 

ممنون از همگی 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
عزیزم فک کنم شما از سریالای کمدی رمانتیک و تینیجری خوشت نمیاد همینایی که گفتم هر ۴ تاشون خوبن چکاوک ...

این دختره ک رو پروفته یه فیلم خیلی خوب ازش میشه بگی