2821
2789
عنوان

فیلم ترکی

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست
منم مثل توام دنبال همچین فیلمی این فیلمایی ک اینا معرفی کردن ب درد نمیخوره خیلی خیلی ابکیه 

هر جایی عالیه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
آبکی؟ 

نشنیدی ؟؟ یه واژه ب معنای مسخره بودن و بی محتوا بودن 

نشنیدی میگن رمان آبکی مثلا !

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها الان فیلم ترکی چی در حال پخشه ک قشنگ باشه؟

منو بشنو

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نشنیدی ؟؟ یه واژه ب معنای مسخره بودن و بی محتوا بودن  نشنیدی میگن رمان آبکی مثلا !

نه تا همین الان نشنیده بودم🙄😐

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 
اره خیلی قشنگه

نه پس میبینمش 

چون چندین تا سریال دیدم ، فضیلت خانم از همه بهتر بود 

در حد اون هست ؟ 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
چه شبکه ای ساعت چند

من از اینترنت دانلود میکنم

من سریال زخم قلب همه قسمتشو دیدم خیلیی قشنگه،ببین حتما حالا خودتم یه فیلم ترکی به من پیشنهاد بده

من زیاد ندیدیم 

مثلا عشق حرف حالیش نمیشه ک مطمئنم دیدی ، تو درم را بزن هم واقعا مسخره بود بنظرم 

ولی فضیلت خانوم از بین چندتا فیلمی ک دیدم بهتر بود خیلی خوب بود ، البته بعید می‌دونم اونم ندیده باشی 

درخواستمو قبول کن بهت کمک کنم 

همینجا بگو 

مگه چقدر طول می‌کشه