2821
2789
عنوان

فیلم ترکی

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست
من زیاد ندیدیم  مثلا عشق حرف حالیش نمیشه ک مطمئنم دیدی ، تو درم را بزن هم واقعا مسخره بود بنظر ...

مگه چه فیلمایی دیدی که فضلیت خانم خوبشون بوده؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه چه فیلمایی دیدی که فضلیت خانم خوبشون بوده؟

عشق حرف حالیش نمیشه ، دختران آفتاب ، گودال ، تو درم را بزن یکی دوتایی دیگه هم دیدم 

ولی اون بنظرم بهتر بود 

حالا تو بهتر از فضیلت خانم اگه بلدی بهم پیشنهاد بده دانلود کنم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
عشق حرف حالیش نمیشه ، دختران آفتاب ، گودال ، تو درم را بزن یکی دوتایی دیگه هم دیدم  ولی اون بن ...

هرجایی خیلی قشنگه 

بازی سرنوشت من  

دوتاشون درام و عاشقانه هستن....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عشق حرف حالیش نمیشه ، دختران آفتاب ، گودال ، تو درم را بزن یکی دوتایی دیگه هم دیدم  ولی اون بن ...

عزیزم فک کنم شما از سریالای کمدی رمانتیک و تینیجری خوشت نمیاد همینایی که گفتم هر ۴ تاشون خوبن

چکاوک 

کاراسودا(عشق بی پایان)

عروس استانبول 

هرجایی(تردید)

عزیزم فک کنم شما از سریالای کمدی رمانتیک و تینیجری خوشت نمیاد همینایی که گفتم هر ۴ تاشون خوبن چکاوک ...

آره طنز و کمدی دوست ندارم 

دیگه عروس استانبول تو الویتم گذاشتم 

ممنون از همگی 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
عزیزم فک کنم شما از سریالای کمدی رمانتیک و تینیجری خوشت نمیاد همینایی که گفتم هر ۴ تاشون خوبن چکاوک ...

این دختره ک رو پروفته یه فیلم خیلی خوب ازش میشه بگی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز