2777
2789
عنوان

چقد سنگدلین

208 بازدید | 18 پست

خب چه فرقی میکنه دختر بشه بچتون یا پسر 🙃 من خودم عاشق دخترم دلم میخاد یه دختر داشتم عینه خودم مهربون ناز براش لاک میزدم موهاشو شونه میکردم تو لباس عروسی میدیدمش🤗 اخ مامان فداش بسه الهی نذر کردم اگه بچم دختر یشه شب تاسوعا قربونی ببرم ولی پسرم خوبه 🙃چون عشقم همه ارزوش اینه یه پسر داشته باسه تا اسم باباشو بزاره روش اخه به رحمت خدا رفته 🙃اگخ پسردار بشیم قراره بریم کربلا نینی که پسر باسه بهش یاد میدم‌چجوری با دخترا برخورد کنه طرز فکرش نگاهش چطور باسه مثه یا شاهزاده تربیتش میکنم 😋

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هر کسی یه چیزی دوست داره به سنگ دلی نیست 

پس چرا هی میشینن گریع میکنن خب خدا داده 👧 هدیه خداست دیه انقد اه و ناله نداره

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
هر کسی یه چیزی دوست داره به سنگ دلی نیست 

هست بعضیا دیدم از دختر متنفرن یعنی وقتی میگن بچه دختره انگار میگن بچه ناقصه به حددددی ناراحت میشن

حالا پسر چه گلی به سرشون زده خدا میدونه

کاربر سال 97
اگه پسر شد یا علی بزارین یا حسین🙁

اخه اسمش همینه تو دوران دوستیمون شرط گذاشتبم 😁حالا که ازدواج کردیم باید وفادار به عهد باشبم

من از بچه متنفرم فکر نکنم اصلا دلم بخواد بچه دار شم

چرا من الان برادر زادم سع ماهشه انقد گوگلیه 😍😍😍😍 عمه دورش بگرده الهیییی😋 جوجیه منه

پس چرا هی میشینن گریع میکنن خب خدا داده 👧 هدیه خداست دیه انقد اه و ناله نداره

اره اونا لیاقت ندارند قدر نمیدونند دختر رحمت پسر نعمت درست گفتم🤔؟! ولی یسریا پسر پرستن این بده

خودشناسی DNA plus
ایشالا دوقلو پسر باشه یکی حسین یکی علی

الهی امین😍😍😍 خدا حفظت کنه الهی مهربون😘

اخه اسمش همینه تو دوران دوستیمون شرط گذاشتبم 😁حالا که ازدواج کردیم باید وفادار به عهد باشبم

بچه ی مردم دوست دارم اما خودم هیچ وقت دلم نمیخوات بچه دار شم حوصله بچه ندارم هم این که اصلا نمیتونم مسولیتش به گردن بگیرم شدیدا وسواس تربیت دارم و کوچیک ترین چیز عصبیم میکنه