کفشدورک مدیر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2428 عنوان چقد سنگدلین | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 18 پست خب چه فرقی میکنه دختر بشه بچتون یا پسر 🙃 من خودم عاشق دخترم دلم میخاد یه دختر داشتم عینه خودم مهربون ناز براش لاک میزدم موهاشو شونه میکردم تو لباس عروسی میدیدمش🤗 اخ مامان فداش بسه الهی نذر کردم اگه بچم دختر یشه شب تاسوعا قربونی ببرم ولی پسرم خوبه 🙃چون عشقم همه ارزوش اینه یه پسر داشته باسه تا اسم باباشو بزاره روش اخه به رحمت خدا رفته 🙃اگخ پسردار بشیم قراره بریم کربلا نینی که پسر باسه بهش یاد میدمچجوری با دخترا برخورد کنه طرز فکرش نگاهش چطور باسه مثه یا شاهزاده تربیتش میکنم 😋 مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم 1401/06/22 | 05:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کمد_دیواری عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 1502 اونا لیاقت ندارند اگه لیاقت نداشتن که خدا بهشون نمیداداما سنگدلن دیگه که انقد بین بچه دخترو پسر فرق میزارن کاربر سال 97
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 32914 همونطور که شما عاشق دختری ینفر دیگه عاشق پسره اسمش علاقه به یه جنس خاصه غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
سارامامانملورین عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 5152 فرمایشات شما صحیح فقط خواهشا اسم بچه رو علی حسین نذاریا طفلک چندسال بعد مکافات میکشه واسه اسم عوض کدن یکیشو بذار وظیفه پدرمادر انتخاب اسم درست ومناسب زمانه اخه فکر کن بهش بگن علی حسین آقا!!!!!! واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست