2777
2789
یعنی هیچ چی از چشم نمی‌افته؟

نه من بعد از سالها هنوز برای همه چیزش ذوق و شوق دارم ولی فکر میکنم اگر یه خصوصیت ظاهری باشه که قبل از ازدواج خانم رو اذیت کنه بعدا هم اذیت میکنه و عادی نمیشه مثلا بعضی خانم ها میگن قد خواستگارشون کوتاهه و بعضی ها در جواب میگن بعدا عادی میشه من اینطوری فکر نمی‌کنم (البته قد همسر من کوتاه نیست)

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ چیز تعقیر نمیکنه نه چهره اش عادی میشه نه اخلاقش

به میزان عشقی که بینتون هست بستگی داره هر چی عاشق تر همه چی عالیتر حتی اگر به چشم دیگران همچین اش دهن سوزی نباشه عشق ومحبت واحترام  نباشه ماه شب چهارده باشه اخلاقش فرشته به چشمت نمیاد. 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
نه والاه ازبس خاله زنک وکینه ای هست یه دعواروبعدیک ماه نبش قبرمیکنه باورمیکنی الان یک ماهه هیچی بینم ...

میشه بگید چند ساله هستید هر کدام و چند ساله ازدواج کردین؟

نه والاه ازبس خاله زنک وکینه ای هست یه دعواروبعدیک ماه نبش قبرمیکنه باورمیکنی الان یک ماهه هیچی بینم ...

یکی از دوستان میگفت همه مردها، تربیت پذیرند و این ما هستیم که خرابشون میکنیم.

البته من تجربه ندارم

علتش چی هست به نظر خودتون؟

میدونی شوهرم بشدت کینه ای هست اگه یه حرفی بهش بزنی تاسالهایادت میاره ودعوادرست میکنه اصلا اهل گذشت نیست این اخلاقش باعث شدهمنم ازش سردبشم نسبت به را بط ه.هرتوهینی میکنه وعجیبه کع بعدش ر ا ب ط ه میخوادمنم ازش بدم میاد.پولم آنچنانی هم نداره

میدونی شوهرم بشدت کینه ای هست اگه یه حرفی بهش بزنی تاسالهایادت میاره ودعوادرست میکنه اصلا اهل گذشت ن ...

حق دارید

واقعا سخت هست

افراد کینه ای، زندگی را سخت می‌کنند 

حتی اگر مادر و خواهر باشند

همسر که جای خود دارد

امیدوارم شرایط برای شما بهتر شود

برمنکه اینطورنبود

من تجربه ندارم ولی فکر میکنم وقتی خانمی معتقد است همسرش تربیت پذیر است، در حقیقت همسر منعطفی به لحاظ روحی دارد که خودش را با شرایط و خلقیات جدید وفق می‌دهد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز