2777
2789
عنوان

قضاوت

157 بازدید | 19 پست

دیشب با دوستم بیرون بودم حالش خوب مبود با دوستش کات کرده بودن رفتم یه کافه یکم حرف بزنیم  اما به شوهرم گفتم فلانی حالش بده میریم تو ماشین قراره خرف بزنیم 

داخل کافه بودیم یه پسری ک دوست دوره دانشگاهم بود اومد و اون اومد سمت ما سلام و حال و احوال

و من خیلی محترمانه و سنگین برخورد کردم حالا اومدم خونه داشتم برای شوهرم تعریف میکردم فلانیو دیدم چقدر زشت شده بود و اینا

گفت چرا بهم نکفتی زفتی کافه و حالا رفتی اونو دیدی اومدی برام تعریف میکنی

چرا اصلا محل گذاشتی بهش و  یعنی چی 

بهش میگم حسی ک بینمون نبوده ک بخوام خودمو بگیرم و محلش ندم بعدم بخاطر اینکه بنا به دلایلی چندوقت یکیار همو میبینیم و توهم ک میدونی نمیتونم محلش ندم 

حالا برگشته قیافه گرفته و حرف نمیزنه و سر سنگینه...

واقعا نمیتونم بی منطقیشو هضم کنم 

چرا بعضی وقتا مردا انقد بی منطق میشن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حسودی کرده😂🚶‍♂️

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
ولش کن خودش خوب میشه

میترسم حساس شه بیشتر 

ازاین اخلاقا نداشت اصلا

دیشب میگم مگه حسی بینمون بوده 

دوست بودیم دگ این اداها برای چیه

میگه تو نداشتی اون چی

میگم داشت خب ابراز میکرد

میگه ساده ای خبر نداری من هم جنسمو میشناسم 

حسودی کرده😂🚶‍♂️

اخه به چی 

ما یه جایی رفت و امد داریم یه محیط کاریه

ک شاید ماهی یبار همو ببینیم

اینم شوهرم درجریانه

یعنی خودشم هروقت میبینه اونو باهاش گرم میگیره

من نمیدونم چطور گیر داده از دیشب 

میترسم حساس شه بیشتر  ازاین اخلاقا نداشت اصلا دیشب میگم مگه حسی بینمون بوده  دوست بودیم ...

الکی گیر داده جدیش نگیر مثل قبل رفتار من.دیگه هرچی نر از کنار آدم رد بشه مردا میگن حتما بهت حس داشته.فکررمیکنن همه عالم رو زنشون کراش دارن

الکی گیر داده جدیش نگیر مثل قبل رفتار من.دیگه هرچی نر از کنار آدم رد بشه مردا میگن حتما بهت حس داشته ...

نمیدونم

خیلی درگیرم از دیشب

حس میکنم بی اعتماد شده

اصلا هیچوقت از این حرفا بینمون نبود

حتی یه چیزایی ک مخفی میکردم ازش وقتی میفهمید توضیح اژم نمیخواست

از دیشب کلاقم ک چرا اینو میگه

مرد ذهن بسته ای نیست ولی میدونم ازاین بیچارم چیزی ندیده 

الکی گیر داده جدیش نگیر مثل قبل رفتار من.دیگه هرچی نر از کنار آدم رد بشه مردا میگن حتما بهت حس داشته ...

الان محلش نزارم فکز نکنه خیانت کردم یا درجریان بودم یا چیزی هست و قرار از قبل بوده و نمیدونم هرچیزی ک منفی بیاد تو ذهنش

میگم شاید محبت این فکرشو باز کنه ولی بی محلی بدترش میکنه