2777
2789

دخترعمه من ۴۳سالشه منم ۳۰ساله م اون از بچگی کلا عقده ای بار اومده بود 

بارها با من جنگ دعوا میکرد که توی فامیل صدامو بیاره اما من محلش ندادم به هدفش نرسید 

اون زمان که مادرمم زنده بود همش پیش مادرم از من بدگویی میکردش مامانمم میوفتاد به جونم دعوام میکرد

الانم که ۴۳سالشه دیگه بچه وضع نیست هنوزم دست برنمیداره 

هرکلاسی من ثبت نام کنم باید اونم بره اگر نره بخدا شب خوابش نمیگیره 

من سالن ارایشگاه زدم اونم اومد تقلید کرد بلد نبود الان ورشکست شد بگو اخه چرا از من تقلید میکنی 

من تازگیا رفتم کلاس کامپیوتر ثبت نام کردم امروز مثل عقده ایا اومده بود میگفت فلانی منم رفتم اسم نوشتم 

یکی نیست بگه به چه دردت میخوره

تا من گواهینامه گرفتم سریع اونم رفت 

چطور فکر کرده میخواد با من رقابت کنه من تا نصف شبا درس میخونم تلاش میکنم چندشم میشه هرجا میرم اونم هست 

بیمه پاسارگاد ثبت نام کردم اونم اومد خخخ یعنی ۴۳سال فکر بیمه نبود الان یادش افتاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا درسته گاها بعضیا عزت نفس ندارن و تقلید میکنن ...

ولی اون جمله اتون که نوشتید مگه به چه دردش میخوره ؟بدجور بده ،سنی نداره ،کامپیوتر یه علمه که خوبه همه بلد باشن در حدی ...

ولی اینو بدون درسته گاها تقلید میشه ولی گاهی اوقاتم اتفاقیه ،من خودم کاری رو انجام میدادم و اطلاع نداشتم از بقیه ،همون بقیه رفته همه جا گفته تقلید از منه !در حالیکه ما قطع ارتباطیم و دیگران به گوشم رسوندن  ...شما کاری میکنی رو بازگو نکن تا انجام نده 

میفهمه بالاخره دقیقا بعد من میره ثبت نام چرا قبلش یادش نبود

بیخیال ،خودتو اذیت نکن ،اتفاقا اینجور آدما در عین حسادت به موقعیت آدم ،تحسین میکنن اون فرد رو  و دوست دارن به جای تو باشن ...باز خوبه که ،من آدم میشناسم منو تحقیر میکنه تو همه چی ولی میره همونکار رو انجام میده و میخواد ادای من نوجون نزدیک به جوون رو در بیاره ،طرف نزدیک ۳۰ سال از من بزرگتره ،هر چی بیخیال تر بشی خودت راحت تری ،اینجور آدما دنبال اینم هستن که حساسیتا تو بفهمن و فهمیده تو رو این مورد حساسی هی بیشتر ادامه میده ،بیخیال بشی ول میکنه بعد یه مدت 

حالا من کار ب دختر عمت ندارم ک چجوری میفهمه،مگه تویه ساختمونید،ملت سال ب سال از خواهر برادرشون خبر ندارن ولیییییییی اقا من از ادمایی ک اراده دارن خیلی خوشم میاد.خیلی حرفخ پاشی ازبقیه ی کاری رو تقلید کنی اتفاقا پیشرفت میکنن