2777
2789
عنوان

چن درصدتون!👤❌

329 بازدید | 22 پست

چرا واقعا یسری از پدر و مادر های عزیزی که هیچ وقت از بچشون نپرسیدن حالت چطوره؟

زندگیت رو به رواله؟

حال دلت چطوره؟ چرا ناراحتی؟ چرا بغض میکنی دنبال دعوایی؟

یه وقتایی آدم فک میکنه کنار آدمایی داره زندگی میکنه که هیچی ازش نمیدونن با اینکه یه بار عمیقا از ما نپرسیدن تو چه حالی هستیم انتظار دارن هیچی ازشون قایم نکنیم 

خب ما وقتی میدونیم وقتی نگفتیم یه درده وقتی بهتون بگیم یه درد دیگه اضافه میشه چرا بگیم؟

باعث تاسفه وقتی دلمون به دست یه جنس مخالف میشکنه نمیتونیم بگیم و ترجیح میدیم تا صب زار بزنیم تا فراموشش کنیم 

🥺👌

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا خواهش میکنم اگه یه روز همچین مادری خواستم بشم اصلا بهم بچه نده

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

درک میکنم مشکلات زیادی دارن، خیلی زیاد، درک میکنم بخاطر مشکلات بچه هاتون پیر شدین،،،،

ولی در لین حد که داری میبینی صدای من پر از بغضه، داری صدای گرفته و چشای پف کرده و اشکی منو میبینی، وااااقعا چطور میتونی نپرسی دردت چیه؟؟؟

چطور وقتی میگم حتی نپرسیدی برای چی گریه میکنم دلت میاد بهم بگی تو همیشه یه مشکلی داری؟؟ چطور؟؟

درحال مبارزه با وسواس💜🦋
خدایا خواهش میکنم اگه یه روز همچین مادری خواستم بشم اصلا بهم بچه نده

آرزوی همیشگی من🙂😂

من چون خودم کشیدم فک میکنم مادر خوبی میشم ولی شک دارم طوری که میخوام بشم

.it's ok

همین که هستن واسم اندازه  یه عالم ارزش دارن خدایا شکرت  ❤️❤️❤️ 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔