2777
2789
عنوان

چن درصدتون!👤❌

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 22 پست

جالب اینه اعتقاد دارید هیچکس مثل خانواده نمیشه و آدم نباید وقتشو صرف دوست و رفیق کنه، آخه من اگه رفیق نداشتم حرف بزنم باهاش دق میکردم شما نمیفهمیدین که!!!

درحال مبارزه با وسواس💜🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا همینیم کاریشم نمیشه کرد چون نسل اونا به اندازه ما درباره همه چیز اگاهی ندارن دست خودشون نیست فکر میکنن بچه ها نیازای دیگه ای جز پول و غذا ندارن ولی خب حداقلش اینه ما یاد میگیریم برای بچه هامون جوری باشیم که اونا دیگه این حسو تجربه نکنن

آرزوی همیشگی من🙂😂 من چون خودم کشیدم فک میکنم مادر خوبی میشم ولی شک دارم طوری که میخوام بشم

وای وای من نه، انقدددددرررر کشیدم اینجا که اعصاب برام نمونده یکی صدا بده میخوام خفش کنم، ختی شاید بچه دار نشم

درحال مبارزه با وسواس💜🦋
آرزوی همیشگی من🙂😂 من چون خودم کشیدم فک میکنم مادر خوبی میشم ولی شک دارم طوری که میخوام بشم

تحسینت میکنم👌🏽

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
الآن میان خفت می‌کنن که همینکه ساختیم بچرو دنیا آوردیم کافیه نونش میدیم کافیه چه قد پر توقععع مگه بچ ...

درسته، حق دارن، پدر و مادر بودن خیییییلی سخته

پلی آخه بچته،،، یباااااااار،فقط یبااااااااااار بگو مامان چته، چرا اینطوری، چرا انقد پرخاشگر شدی، یباااااار جای اینکه صبح پاشم هی بگی دختر مردم فلانن بیاسنن بگو مامان حالت چطوره، فقط یباااااااااااار

درحال مبارزه با وسواس💜🦋

دقیقا 

خیلیا پای حرف بچه هاشون نمیشینن 

سنگ صبورشون نیستن 

تنهاشون میزارن 😔

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚

دلم واسه مامان بابام میسوزه چون بابام مامانم خیلی خیلی خیلی سخته کشیدن. 😔😔😔😔

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔